To je to što me zanima!

'Smijat ću se ja i dalje', bahati se Željko Goršić na Facebooku

Nakon što ga je zbog smijanja ukorila na izricanju osuđujuće presude, sin državnog tajnika Željko Goršić obrušio se na sutkinju Sandu Janković na Faceu
Vidi originalni članak

Nakon što ga je zbog smijanja ukorila na izricanju osuđujuće presude, sin državnog tajnika Željko Goršić obrušio se na sutkinju Sandu Janković na svom profilu na Facebooku.

- Samo neka znaju da me ni lažne ni partijske optužbe ne mogu ustrašiti. Smijat ću se ja i dalje - napisao je Goršić. Vlasnika River puba Željka Godača, kojem je s prijateljima demolirao kafić, nazvao je kriminalcem, lažovom i prevarantom. Za osuđujuću presudu prozvao je lokalni SDP, sutkinju i njezina supruga Darija, koji je bio kandidat za gradonačelnika.

- Nije postao gradonačelnik Karlovca jer je tu veliku ulogu odigrala mladež HDZ-a. Pokušali su to uništiti i uspjeli su. Trebali smo biti suđeni u prostorijama SDP-a, ali oni samo znaju za Goli otok, pa su mislili da ne bi bilo primjereno - napisao je Goršić. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • user_136590 26.11.2011.

    to je kultura naše mlađarije, a najviše su krivi roditelji, koji su ga trebali dobro našibati po guzici dok je bilo vrijeme...gdi bi meni bila pamet smijat se u lice sutkinji, i to dok se meni izriče presuda, bez obzira ko mi je tata!!! nemam baš previše godina, al znam šta je red!!!

  • FraTetka 26.11.2011.

    Mali seronja

  • Baltazzar 26.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare