To je to što me zanima!

Smijenili su Branka Šegona, a Linić nije bio na dnevnom redu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pitanje novinara je li premijerov način na koji je riješio slučaj Šegon bilo javno poniženje ministra financija odgovorila je kako ovo nije bilo momačko nadmetanje
Vidi originalni članak

Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice i službeno razriješila pomoćnika ministra financija Branka Šegona. Iako su sve glasnije priče o odlasku Linića iz Vlade, prva potpredsjednica Vlade i ministrica Vesna Pusić tvrdi da to nije na dnevnom redu Banskih dvora. Smatra da je smjenom pomoćnika Šegona to pitanje stavljeno 'ad acta'.

- Ja niti bilo tko drugi u Vladi nikada nismo vidjeli mogućnost da to ide dalje - kazala je.

'Smjena Šegona se ni na koji način ne reflektira na Linićevu poziciju'

Upitana je li premijerov način na koji je riješio slučaj Šegon bilo javno poniženje ministra financija, Pusić je odgovorila:

- Ma niti najmanje. Ne mislite valjda da je to odrađeno bez razgovora. Ljudi su razgovarali unutar Vlade, ministar i premijer su o tome razgovarali. Ovo nije pitanje momačkog nadmetanja nego rješavanja problema, koji je riješen i ni na koji način se ne reflektira na poziciju ministra Linića u Vladi - zaključila je Pusić.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • Crna Lala_2 07.02.2014.

    Ova Pusićka je gora i od samog Milanovića! Baš su mi svi bljak!

  • marin007 07.02.2014.

    haha žrtveno janje!! dobio je on dobru otpremninu da vise nikad nece morati prstom mrdnuti!!!

  • ljubazan 07.02.2014.

    Hrvati su sve ratove dodijali ali su se poslije ratovanja redovno sami pobjeđivali !!! Sjetite se kletve kralja Zvonimira,ništa drugo niste ni zaslužili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare