To je to što me zanima!

Smijenjen zamjenik načelnika Glavnog stožera general Barić

Kontraadmiral Ante Urlić razriješen je dužnosti zapovjednika Hrvatske ratne mornarice i imenovan na dužnost zamjenika načelnika Glavnog stožera OS RH
Vidi originalni članak

General pukovnik Slavko Barić razriješen je dužnosti zamjenika načelnika Glavnog stožera OS i imenovan na dužnost ravnatelja Hrvatskog vojnog učilišta 'Petar Zrinski'. Dosadašnji v.d. ravnatelja HVU-a, brigadni general Slaven Zdilar obnašat će svoju prijašnju funkciju zamjenika zapovjednika HVU-a, stoji u priopćenju MORH-a o novim imenovanjima u Oružanim snagama.

Kontraadmiral Ante Urlić razriješen je dužnosti zapovjednika Hrvatske ratne mornarice i imenovan na dužnost zamjenika načelnika Glavnog stožera OS RH za planove i resurse. Novi je zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Robert Hranj, koji je do sada bio zamjenik vojnog predstavnika za NATO pri Sjevernoatlantskom savezu i Europskoj uniji u sastavu Stalne misije RH pri NATO savezu u Bruxellesu. Njegovu dužnost obnašat će kapetan bojnog broda Milan Žunić, prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zvrcko 03.08.2012.

    E, sada kada je smijenjen, trebalo bi ispitati njegovu imovinu i kako ju je stekao!

  • nestašni 03.08.2012.

    e , moj emilovicu lako oni izgube sa liste prave branitelje , ali neće lažne jer to su njihovi podobni oli ti rod pa im ime provjeravaju na listi svako jutro u strahu da se noću tinta baš tom imenu nije razlila . ustraj u svome pravu.

  • Semper5 02.08.2012.

    Ponovno političko kadroviranje. Ne možemo se mi Hrvati riješiti te boljke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare