To je to što me zanima!

Potvrđena optužnica u slučaju škrinja: Srnec plakala na sudu

Optužno vijeće koje je potrajalo otprilike sat i pol zaključilo je da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica protiv Smiljane Srnec
Vidi originalni članak

Optužnica protiv Smiljane Srnec danas je prihvaćena, rekao je glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva Darko Galić. Istražni zatvor je odmah produljen, a suđenje će krenuti u najkraćem mogućem roku, potvrdio je Galić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO

Optužno vijeće koje je potrajalo otprilike sat i pol zaključilo je da postoji dovoljno dokaza da se potvrdi optužnica. Istražni zatvor je i dalje na snazi te Srnec ostaje u zatvoru najmanje do 30. rujna.

Srnec je potreseno primila vijest o činjenici da će joj se suditi.

Smiljana Srnec (45), protiv koje je prošli mjesec podignuta optužnica zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić (23), čiji je leš pronađen u veljači u škrinji obiteljske kuće Srnecovih u međimurskom Palovcu, u lisicama i u pratnji pravosudnih policajaca je dovedena u četvrtak na Županijski sud u Varaždinu.

Na pitanje novinarke da li se osjeća krivom, Smiljana je rekla da nema komentara, zaplakala i rekla da nije kriva. Na sud je došao i njezin odvjetnik.

Tužiteljstvo smatra da je Srnec ubila svoju sestru s najmanje pet udaraca tvrdim predmetom po glavi prije 19 godina usmrtila sestru čije je tijelo 16. veljače ove godine pukim slučajem pronađeno skriveno u zamrzivaču u hodniku obiteljske kuće.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Cikos_1 23.08.2019.

    Naravno da je znala samo je pitanje tko je još znao a na slobodi je

  • blonde 23.08.2019.

    kako izgleda ili je kriva ili nekoga štiti, meni je bio čudan otac kada nije dao da se preseli škrinja, jer su nešto majstori radili u kući...očito netko mora biti žrtveno janje...

  • 23.08.2019.

    koliko ja znam ledena škrinja mora se povremeno isprazniti i očistiti,mislim da bi bilo dobro da još netko završi uzatvoru kad već nema smrtne kazne ima tu puno nedoumica cijela obitelj je u toj igri

Komentiraj...
Vidi sve komentare