To je to što me zanima!

'Smisli mi slogan za kampanju pa osvoji zelena jaja, 500 kn...'

Stipe Petrina traži slogan za kampanju. Nagrade su 500 kuna, maslinovo ulje, primoštensko vino. Petrina kaže da ne želi ništa preko veze. Jaja su plava i zelena i nisu ručno bojena
Vidi originalni članak

Jedini uvjet je da si kreativan (ništa preko veze). Osmisli slogan i logo kampanje i osvoji 500 kuna, 20 zelenih jaja, 2 litre maslinova ulja i litru primoštenskog babića.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je okosnica natječaja koji je raspisao prvi čovjek općine Primošten Stipe Petrina. U jurišu na svoj peti mandat želi biti originalan i poseban. Natječaj istječe u ponedjeljak u ponoć.

- Političari su svi isti, osim nekih. Nije mi do Primoštena. U njemu me svi znaju i zato me podržavaju. Kod kuće pobjeđujem sto posto, ali htjeli bi ovaj primoštenski model uspješnog upravljanja lokalnom samoupravom preslikati i u Šibeniku i u Šibensko-kninskoj županiji. Zato imamo kampanju do jaja - rekao nam je Petrina. Jaja koja nudi su iz vlastitog uzgoja.

- Imam tu 109 koka nesilica. Neke su neobične, poput koka Hrvatica koje nesu zelena i plava jaja. Osim što su posve prirodna, ekološka i bez kolesterola, nisu ručno bojena - kaže Petrina. Ne prodaje ih, ali zna da se cijena ovakvog jednog jajeta kreće od pet do sedam i pol kuna.

- Jedu istu hranu kao i sve druge kokoši - rekao je Petrina.     

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dalmatar 17.04.2017.

    Okružen mladim isparnim mozgovima koji ne mogu smislit slogan kampanje za par jaja i 500 kuna ??! . Lokalni " heroj" koji bez problema pošalje u materinu sutkinju i to javno ...Koliko je dobija glasova na zadnjim izborima ?? :))))

  • barbossa 17.04.2017.

    Evo ti slogana; "On vam nije čudnovati kljunaš, Petrina je Stipe stari orjunaš. Dajte mu svoj glas, pa će opet da luduje kad mu kucne čas (žuta minuta made in S.Petrina)".

  • jluci82 17.04.2017.

    "Vidjeli ste Gospu....vidjet ćete i svog Boga!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare