To je to što me zanima!

Smjesu za Plivadon zapalila je iskra, radnik (30) je još kritično

U Plivin pogon u Zagrebu stigli su istražitelji iz Izraela. To je već druga eksplozija u istom pogonu u šest mjeseci. U listopadu prošle godine lakše je ozlijeđen radnik
Vidi originalni članak

Policija je utvrdila kako je eksploziju u Plivi najvjerojatnije prouzročila iskra stvorena statičkim elektricitetom, koja je zapalila smjesu za Plivadon. U eksploziji, a potom i požaru, u Plivinu pogonu na zagrebačkom Črnomercu teško su ozlijeđena dvojica radnika.

Saša B. (30), kojem je opečeno 90 posto tijela, i u nedjelju se u bolnici borio za život. Stanje mu je vrlo kritično te bi danas trebao ići na još jednu operaciju.

U Plivin pogon u Zagrebu stigli su istražitelji iz Izraela. To je već druga eksplozija u istom pogonu u šest mjeseci. U listopadu prošle godine lakše je ozlijeđen radnik S. M. (57).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 19.03.2012.

    frend mi radi tocno u pogonu di je bila eksplozija,isao je po neki materijal dok je to puknulo,da se zadrzao 3 sekunde manje tamo di je isao po to,i on bi bio opecen....u 12tom mjesecu prosle godine desila se ista pi.darija,srecom radnik je lakse ozljeden,cjeli slucaj zataskan.....bila je inspekcija zastite na radu i jos par drugih,ta greska koja je uzrokovala ovo je trebala biti uklonjena adekvatno prije 3 mjeseca no medjutim nije....ljepa moja hrvatscki

  • ecolozzi 18.03.2012.

    Kad je tehnologija u klincu pa nam sve rikava jer mi smo ljudi moji tehnološki jako retardirani i sve manje znamo zato nas sve ovo toliko pogađa.

  • skidojeb1 18.03.2012.

    pa sad mi je tek jasno zašto moja žena riga vatru,je koristi plivadone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare