To je to što me zanima!

Smogovci protiv Bandića i garaže na Cvjetnom trgu

Smogovci su na križanju Varšavske i Gundulićeve ulice postavili znakove 'Milanova garaža', ciljajući na garažu koja će se graditi na tome mjestu
Vidi originalni članak

Aktivisti koji sebe nazivaju Smogovcima, opet su pod okriljem noći napali zagrebačke kandidate za gradonačelnika, a nakon Josipa Kregara na red je došao Milan Bandić. Na križanju Varšavske i Gundulićeve ulice postavili su prometne znakove s natpisom "Milanova garaža", ciljajući na garažu koja će se graditi na tome mjestu.
- Htjeli smo podsjetiti građane na ovaj suludi projekt kojem je jedina svrha zgrtanje novca, a ne javni interes. Varšavska ulica, zelena i mirna kakva je sada, ubuduće će biti zakrčena autima, što će dodatno suziti prostor pješačke zone u centru grada i izazvati prometni kaos u tom dijelu centra - pišu Smogovci u priopćenju koje su uputili medijima, skupa s fotografijama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slama 12.05.2009.

    ovo su stvarno glupi predizborni trikovi ,ak to stvarno mislite recite za 10 dana.a i di bute se parkirali?u centru nema mjesta ni za smart.

  • lexus 12.05.2009.

    Nadam se da banditić-lopovski nikad vise neće imat priliku da bude gradoacelnik i da ce sad izgubit izbore i da ce doć posteniji od njega i onaj kom je stalo da se neunistava grad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare