To je to što me zanima!

'Šmrkala' bijeli prah na faksu: VERN suspendirao studenticu

Uprava Verna danas je s njom odradila razgovor i studentica se očitovala o slučaju. Postupak je u tijeku, a konačna odluka trebala bi biti poznata početkom idućeg tjedna. Prijeti joj izbacivanje s fakulteta
Vidi originalni članak

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje studentica s Verna, koja je mobitelom snimljena kako u prednjoj klupi predavaonice na fakultetu zaklonjena torbom navodno šmrče bijeli prah, suspendirana je s nastave do završetka disciplinskog postupka.

Uprava Verna danas je s njom odradila razgovor i studentica se očitovala o slučaju. Postupak je u tijeku, a konačna odluka trebala bi biti poznata početkom idućeg tjedna.

Predsjednik Uprave Veleučilišta Vern Branko Štefanović potvrdio je kako je za dolazak na nastavu pod utjecajem alkohola ili opojnih droga, kao i unošenje alkoholnih pića ili opojnih droga u prostore Veleučilišta Vern predviđena i mjera gubitka prava na studiranje.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • fera11 18.11.2017.

    da je kćer moćnika prošla bi s usmenom opomenom

  • lokal patriota 17.11.2017.

    Nije ona usamljeni slučaj. Ima ih na tom faksu, svaki drugi studoš. Nek naprave na ho-ruk testiraje svih, pa i profesora i biti će belaja.

  • Lina39 17.11.2017.

    Suspendirat će je a po diplomu će doći kada bude" vrijeme" za to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare