To je to što me zanima!

Smrtonosna ebola: Hrvatska povlači naše vojnike iz Liberije

Misiju od godinu dana vojnici su trebali završiti u studenom ove godine no zbog povećanog rizika zaraze ebolom, odlučeno je da im se boravak u Liberiji skrati
Vidi originalni članak

Dva hrvatska vojnika koji su bili raspoređeni u operaciji potpore miru Ujedinjenih naroda u Liberiji, svoju će misiju završiti ranije od planiranog. O tome je ministar Ante Kotromanović izvijestio i Sabor

Misiju od godinu dana su vojnici trebali završiti u studenom ove godine no zbog povećanog rizika zaraze ebolom, odlučeno je da im se boravak u Liberiji skrati. 

- Jedan od pripadnika OSRH koji je u kolovozu 2014. došao na godišnji odmor u Republiku Hrvatsku više se neće vraćati u područje operacije, dok će se drugi pripadnik OSRH iz Liberije vratiti do 1. listopada 2014., odnosno nešto prije isteka samog mandata - izvijestio je MORH.

Odluku o povlačenju vojnika donio je predsjednik Ivo Josipović na prijedlog načelnika Glavnog stožera OSRH i uz suglasnost ministra obrane. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Silvio Dinora 13.09.2014.

    Samo se kukavice povlaće,sada im kao nisu važni penezi?

  • neodlucni 13.09.2014.

    super,neka njih nama ko jebe druge sad bitni smo mi hrvati

  • PRCO 13.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare