To je to što me zanima!

Jaka eksplozija zatresla Dubai: Zapalio se brod sa zapaljivim materijalom, posada spašena

Požar je buknuo na kontejnerskom brodu usidrenom u luci Jebel Ali. Kako javlja Ured za odnose s javnošću grada Dubaija, požar je pod kontrolom, a u eksploziji nitko nije poginuo niti je ozlijeđen
Vidi originalni članak

U srijedu navečer je u luci Jebel Ali u Dubaiju došlo do goleme eksplozije. Kako javljaju strani mediji, eksplozija se čula u cijelom gradu. 

Požar je buknuo na kontejnerskom brodu usidrenom u luci Jebel Ali u kojem se nalazio zapaljivi materijal 

Reutersov svjedok ranije je rekao da se čula eksplozija. 

Ured za medije vlade Dubaija (DMO) je naveo da je posada evakuirana na vrijeme. Svjedoci su čuli eksploziju, a nakon izbijanja požara u luku su došla vatrogasna vozila.

Lučke vlasti poduzele su sve mjere kako bi se osiguralo normalno odvijanje prometa u luci, objavio je DMO,  a požar je pod kontrolom.

Pokrenuli su i istragu koja će pokazati koji je točan uzrok snažne eksplozije koju su osjetili stanovnici udaljeni čak 25 kilometara. 

Direktorica ureda za medije Dubaija, Mona Al Marri, rekla je da su lučke vlasti poduzele sve mjere kako bi se osiguralo normalno odvijanje prometa u luci.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • nap 08.07.2021.

    Zna se ti desit nazalost sve je dobro proslo to.su rizicni brodovi moguca eksplozija

  • valentina marić 08.07.2021.

    e da sad vidimo koje su to instagramuše koje su stalno dole...da vidim oče li koja slika isplivat il su to samo wllpaperi iza a one doma u bašći

  • Ja sam sam 08.07.2021.

    Lepo.Zbilja lepo

Komentiraj...
Vidi sve komentare