To je to što me zanima!

Snažni Zagorac na leđima unio perilicu rublja na kat

Obitelj iz Klanjca kupila je novu perilicu rublja. Morali su potražiti pomoć jer je nisu mogli unijeti kroz vrata koja su uža od perilice od oko 100 kg
Vidi originalni članak

Perilica ima oko stotinu kilograma sigurno. Kupila ju je obitelj iz Klanjca. Trebali su je unijeti u kuću ali nisu mogli jer su vrata preuska za perilicu. Nisu znali što napraviti, rekao nam je čitatelj 24sata koji je snimio akciju unošenja perilice u kuću. Dovijali su se, ali nisu znali što učinit. Naime, u kući živi baka s kćerkom i dvjema unukama, pa one nisu mogle unijeti tako tešku perilicu u kuću. U pomoć im je priskočio susjed Davor.
Da ga vidite, jak je k'o Mirko Filipović. Prava momčina - dodao je čitatelj.Davor, mladić od 28 godina, postavio je ljestve na kuću prema tavanskom stanu, svezao perilicu sebi za leđa i krenuo put kata. Na sebe je stavio tu tešku perilicu i na leđima je, poput kakve torbe, iznio na kat.
- Gore su ga dočekala dvojica prijatelja koji su primili perilicu i unijeli je. Ženama su postavili perilicu - navodi čitatelj diveći se Davorovoj snazi.Strašan je dečko - dodao je. Nije znao jesu li ukućanke počastile mladiće trpezom, jer je morao otići, ali je siguran da su susjede bile zahvalne Davoru.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • šligerdund 14.10.2009.

    možda je to snažni VLADIMIR ZAGORAC.

  • rođin rođo1 14.10.2009.

    bog dao snagu ali pileći mozak.normalni ljudi to rade sa štrikom i koloturom(čiga)ili možda sa flašincugom.valjda nešto od to dvoje ima netko u susjedstvu.

  • Kusirica 14.10.2009.

    Pa brate da mi je znati ko mu je kucu gradio i demenzije vrata slagao ! Sutnuo bi ga nogom ravno u guzicu? Zasto u guzicu, zato sto mu guzica bolje razmislja od glave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare