To je to što me zanima!

Snažno grmljavinsko nevrijeme usporilo sav promet u Zagrebu

Slične nestabilnosti mogle bi se nastaviti sve do kraja subote, a Meteoalarm izdao je žuto upozorenje za veći dio unutrašnjosti, Istru i sjeverno primorje
Vidi originalni članak

Jak pljusak popraćen grmljavinom zahvatio je danas Zagreb i okolno područje. 

Grmljavinsko nevrijeme uz jak vjetar uspjelo je sniziti temperaturu zraka za čak osam stupnjeva Celzijevih, javlja Državni hidrometeorološki zavod. 

Iako nema još uvijek informacija je li ova oluja izazvala kakve štete, zasigurno je usporila promet na ulicama. Slične nestabilnosti mogle bi se nastaviti sve do kraja subote, a Meteoalarm izdao je žuto upozorenje za veći dio unutrašnjosti, Istru i sjeverno primorje. 

Topli dani, ali i pljuskovi 

U danima koji slijede u unutrašnjosti barem djelomice sunčano, a najveća vjerojatnost za lokalne pljuskove bit će u srijedu, osobito u gorskim predjelima i unutrašnjosti Dalmacije.

U nedjelju će vjetar oslabjeti i temperatura se malo sniziti. Početkom novoga tjedna ponovno topliji dani, ponegdje vjerojatno i vrući, ali uz još relativno svježa jutra. 

NEVRIJEME U SRBIJI Oluja je čupala drveće i nosila krovove: Ima i ozlijeđenih ljudi

Na Jadranu prevladavajuće sunčano, ali i dalje uz mogućnost ponekog pljuska, osobito u nedjelju, te u srijedu. Umjerena i jaka bura u nedjelju poslijepodne će slabjeti, a u Dalmaciji će okrenuti na jugo. Od srijede ponovno sjeverozapadnjak i bura. Temperatura zraka bez znatnije promjene, i uglavnom će biti vrlo toplo.

JOŠ NIJE GOTOVO Kad će ljeto? I danas očekujte kišu, pljuskove, ali i grmljavinu

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 30.06.2018.

    Pije li Miki kišnicu kao što jede snijeg?

  • verdax 30.06.2018.

    Da se ovo desilo u Križevcima ili Vinkovcima nebi nitko ni spomenuo, ali bilo je u Zagrebu pa ajmo pisati malo. Uglavnom malo pljusnulo, par puta zagrmilo i to je to.

  • zippysnake 30.06.2018.

    Odlicno je!! Samo da se ne vrate sunce i vrucine!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare