To je to što me zanima!

Stablo uništilo auto, drugo palo na krov kuće: 'Čula sam snažan udarac, mislila sam da je grom'

Oko 20 sati je u Zagrebu i okolici krenulo jako nevrijeme popraćeno snažnim vjetrom i grmljavinom. Nekoliko stabala se srušilo, a vatrogasci su na intervencijama po cijelom gradu
Vidi originalni članak

U Zagrebu je oko 20 sati krenulo najavljeno nevrijeme. Meteoalarm upaljen je na većem dijelu zemlje zbog grmljavine i jakog vjetra.

UŽIVO IZ ZAGREBA: 

U Gornjoj Dubravi je zbog vjetra palo drvo na auto. 

- Jako se zacrnilo pa smo kćer i ja otišle prošetati psa prije nevremena. Odjednom smo u ulici Vile Velebita čule stravičan udarac, mislile smo ili je grom, ili je potres. Na kraju je vjetar srušio drvo na automobil, a koliko mi se čini i stup od rasvjete. Auto je neprepoznatljiv... Nije bilo nigdje nikog - ispričala nam je čitateljica iz Dubrave. 

POGLEDAJTE VIDEO: Drvo palo na auto u Dubravi 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznajemo od čitatelja, vjetar je srušio stablo na još jednoj lokaciji u Dubravi i na Jarunu. 

- Drvo je palo na našu zgradu i na kuću pored zgrade. Ja sam samo čuo da je jako udarilo jer živim sa suprotne strane. Svi smo izašli van vidjeti što se događa. I vatrogasci su brzo stigli na intervenciju, čini se da je drvo dosta oštetilo krov kuće.. Ali na svu sreću, nije bilo stradalih, moglo je biti i puno gore - ispričao nam je čitatelj iz Dubrave. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su izašli na nekoliko intervencija po cijelom Zagrebu, uglavnom zbog micanja stabala. 

- Taman sam se vraćala s biciklom iz dućana. Sva sreća da sam zakočila sekundu prije nego što je drvo tresnulo od tlo. I to taman pred našom zgradom. Stvarno sam se uplašila, mislim da me sam Bog sačuvao da ne padne na mene jer su sekunde bile u pitanju. Ogromna je to grana bila i mislim da bi završilo tragično - ispričala nam je gospođa s Jaruna.

Uskoro više... 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • salaluna5 28.05.2021.

    raspisali se o jadnom stablu a lopine pokrali pola sljemena i nikome ništa

  • Noris 28.05.2021.

    Koji od autora ne zna gramatiku hrvatskog jezika ?

  • centarfor 28.05.2021.

    Piše u tekstu da je automobil neprepoznatljiv. Čini mi se da je to ipak BMW ali to treba prepoznati barem oni koji pišu o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare