To je to što me zanima!

Snažno se borila za život: Bivši sportaš supruzi prerezao vrat

SAD: Anthony McClanahan pronađen je u stanu kako puže po podu. Bio je obliven krvlju. Ovog bivšeg igrača američkog nogometa policija sumnjiči da je ubio svoju suprugu Keri
Vidi originalni članak

Anthony McClanahan (46), bivši igrač američkog nogometa, osumnjičen je da je svojoj ženu Keri (28) prerezao vrat nožem u stanu na skijalištu u Utahu. McClanahan je pod optužnicom, a sve se zbilo početkom studenog.

Policija je McClanahana pronašla 2. studenog kako obliven krvlju puzi po podu. Malo kasnije pronašli su mrtvu Keri. Zaključili su da se Keri do kraja snažno branila i borila za život. McClanahan je policiji bio poznat od ranije. U listopadu je oteo sina (8) iz prijašnje veze i s njim putovao Nevadom i Utahom. Uhvatili su ga i strpali u zatvor.

Pušten je uz jamčevinu od 150.000 dolara. Sestra ubijene Keri, Heather Gauf ranije je upozoravala kako ima vrlo loš osjećaj u vezi McClanahana. Rekla je da su se Keri i on upoznali prošle godine i da je McClanahan silio da vjenčanje bude što prije.

Navodno je McClanahan i ranije napadao Keri koja je bila majka dvoje djece i tukao ju. Moguće je da će se McClanahan braniti činjenicom da je dok je igrao američki nogomet zadobio ozljedu glave. Navodno je zbog toga bio nasilan.

Znanstvenici su također nedavno potvrdili da igranje američkog nogometa može imati ozbiljne posljedice na ljudski mozak, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • numero uno 15.11.2017.

    Vjerojatnost za ovakvo što je 10 puta veča kod crnačkog stanovništa, sama je izabrala to... Amerikanci imaju naziv za takve .. "mudshark"

  • cimerrr 15.11.2017.

    Nije problem u američkom nogometu,već je problem u kemiji kojom trpaju te igrače da bi bili čim veći,jači i brži. To su više manje svi na steroidima,raznim hormonima i tko će više znati na čemu,a to djeluje na mozak i agresivnost.

  • sit_lazi 15.11.2017.

    Koliko moras odljepit da bilo kome a posebno majci svoje djece ides vrat prerezat. Jadna žena. Da se sto puta nisu slagali razvod i mir. Ovako djeca cijeli zivot imaju da razmisljaju kako je tata ubio mamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare