To je to što me zanima!

Snijeg radi probleme u većem dijelu zemlje, moguća poledica

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na pojedinim cestama u Lici i Gorskom kotaru, uključujući državnu cestu DC1 između Karlovca i Knina...
Vidi originalni članak

Autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb otvorene su za sva vozila, snijeg otežava vožnju u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske te mjestimice u zaleđu Dalmacije, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti.

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na pojedinim cestama u Lici i Gorskom kotaru, uključujući državnu cestu DC1 između Karlovca i Knina i državnu cestu DC3 kroz Gorski kotar između Zdihova i Kikovice. 

NAJHLADNIJE ZA VIKEND Stiže nalet sibirskog hladnog zraka: U nedjelju i do -10°C

Zbog vjetra na autocesti A7 Draga-Šmrika te na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj -Karlobag zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na dionicama Novi Vinodolski -Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zbog prometne nesreće opreznije treba voziti na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Kutine i Novske, u smjeru Lipovca te između Velike Kopanice i Babine Grede u smjeru Zagreba, gdje se vozi jednim trakom.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.02.2018.

    hladno je ali kod nas na jugu nema snijega ,,,

  • lokal patriota 20.02.2018.

    HAC otima toliko novca da može kupiti još deset ralica, ako ih ima malo, jer očito ih je snijeg opet iznenadio. Kao i uvijek do sada, svake zime.

  • Pinguu 20.02.2018.

    A ja taman za sat vremena moram krenut na put...odlično -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare