To je to što me zanima!

Zbog snijega u Rijeci se urušio krov klizališta, u prometu kaos

Snijeg je u petak poslijepodne zabijelio Zadar i Rijeku, gdje je uzrokovao potpuni kolaps u prometu. Autobusne linije su u prekidu, a na cestama su zastoji
Vidi originalni članak

Snijeg je u petak zabijelio Rijeku, a stvara velike poteškoće u prometu. Zastoji su na najprometnijim gradskim ulicama u Rijeci. Neke gradske autobusne linije su u prekidu zbog blokade u prometu, a one koje i dalje voze uglavnom kasne i do pola sata. Policija je izvijestila i kako se oko 20 sati urušio krov klizališta na obali te da nitko nije ozlijeđen. Šator nije izdržao težinu snijega te se ulegnuo i pao. U to vrijeme na klizalištu nije bilo nikoga. Prognostičari su najavili kako se ovakvi vremenski uvjeti očekuju do subote ujutro.

Kaos u Zadru

I Zadar je u petak predvečer zabijelio snijeg. Počeo je padati oko 17.40 sati. Brzo je zabijelio krovove i prometnice. Promet je u kaosu, a zimske službe ne uspijevaju očistiti snijeg koji pada iako je u četvrtak gradonačelnik Zvonimir Vrančić na sjednici Gradskog vijeća rekao kako su zimske službe spremne te kako ih ništa ne može iznenaditi. Zbog nevremena bilo je nekoliko manjih prometnih nesreća. Centar 112 je izvijestio kako su ih zvali stanovnici otoka Pašmana i obavijestili ih da snijeg i tamo pada te da je nekoliko vozila sletjelo s ceste. Zadar je posljednji put zabijelio prošle godine upravo na današnji datum.

Snijeg pada i u gotovo cijeloj Istri, a u Vodnjanu je zbog njega bilo nekoliko prometnih nesreća.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_27152 18.12.2010.

    i još ne staje još se pojačava snjeg

  • 18.12.2010.

    lukica pa ko tebe drži da ti ne kupiš zimske gume,ako hoćeš zimske gume i ako su ti potrebne ćeš si ih i kupit, a i da ti pravo kažem, kako će ti pomoć i zimska guma ako neznaš vozit po snijegu..ne pravi se jako pametan ...ja imam ljetne i šta je najgore u lošem su stanju pa sam danas normalno vozio, čak sam bio u Gorskome i vratio se u Rijeku...ne kažem sad uopće da sam ja neki vozač jer nisam ali ne pada mi napamet kupit zimske gume kad mogu vozit i sa ovakvima...

  • rođin rođo1 17.12.2010.

    neznam zašto nebi nekomu i u rijeci bile potrebne zimske gume.dali znate da ljetna guma pri temperaturi nižoj od 7 stupnjeva gubi svoje svojstvo i postake tvrda i kruta ko plastika.to vam je dovoljan pokazatelj da su i u mjestima gdje nema snijega potrebne zimske gume.

Komentiraj...
Vidi sve komentare