To je to što me zanima!

Snimila pornić sa sinom: To je genetska privlačnost, ne incest

Kriva je: Amerikanka Mistie Atkinson (32) snimila je spolni odnos s vlastitim sinom (16) i s njim bila u vezi dok je nisu uhitili. Dobila je četiri godine zatvorske kazne
Vidi originalni članak

Ne osjećam se krivom za incest zato što postoji genetička privlačnost među članovima obitelji koji su dugo bili razdvojeni, branila se Mistie Atkinson (32) na sudu. 

Ona je dobila četiri godine i osam mjeseci zatvora jer je spavala sa sinom (16) i to sve snimila mobitelom. Tvrdi kako se u 50 posto slučajeva dogodi da godinama razdvojeni članovi obitelji osjećaju seksualnu privlačnost te da se to dogodilo njezinu sinu i njoj. Ovaj je fenomen poznat u psihologiji, ali ne postoji mnogo istraživanja o njemu.

Sin je živio s ocem otkad se rodio i Mistie se s njim nije ni vidjela ni čula. Prošle ga je godine našla na Facebooku i počela mu je slati lascivne poruke, što su poslije kalifornijskoj policiji prijavili njegovi rođaci. Započeli su incestuoznu vezu, a jedan su spolni odnos snimili, što je bio jedan od ključnih dokaza na suđenju.

Idi na 24sata

Komentari 479

  • eminaa 30.06.2012.

    FUJJJJ ZGADIO MI SE ZIVOT.............

  • fsdzss2 28.06.2012.

    gdje nadjete ove sve psihopate

  • klaus1 27.06.2012.

    ako je ona dobila 4 godine,koliko će tek dobiti Sanader koji nas je je...o i pokrao????

Komentiraj...
Vidi sve komentare