To je to što me zanima!

Snimili maloljetnike kako šmrču kraj osnovne škole

U dvorištu osnovne škole Tituš Brezovački u Zagrebu maloljetnici su pušili “travu” i šmrkali kokain ili speed. Ravnatelj je snimke dao policiji
Vidi originalni članak

Nakon što su u srijedu zaposlenici Zrinjevca tijekom čišćenja u travi kraj O.Š. Tituš Brezovački u zagrebačkom naselju Špansko pronašli osam plastičnih posudica s po 15-ak mladica marihuane, reagirao je i ravnatelj škole Željko Vidmar.
Policiji je predao snimke videonadzora nastale u posljednjih godinu dana na kojima se maloljetnici navodno drogiraju u društvu starijih huligana. Maloljetnike su kamere uhvatile kako motaju i puše marihuanu, šmrču nešto nalik na kokain ili speed te razbijaju boce i šaraju po zidovima škole. Nada se kako će snimke pomoći policiji da pronađe huligane i da ih udalji sa školskih igrališta. U policiji kažu da su sve pronađene stabljike biljaka odnijeli na analizu, a snimke videonadzora mogu im samo pomoći da pronađu vlasnika miniplantaže. Problem je, kaže ravnatelj, i što se u blizini škole nalaze napuštene prostorije mjesne zajednice u kojima se narkomani okupljaju već godinama.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tajnamoja 06.05.2008.

    Nekad su se klinci sakrivali iza škole i pušili cigarete. Ovo što se danas događa nema veze sa zdravom pameti.

  • sesveteboy 04.05.2008.

    mali klosari

  • user_24105 04.05.2008.

    nek nađu školu u kojoj maloljetnici ne puše. imao sam priliku vidjeti dva 7-godišnjaka kako su pušili dok im to roditelji nisu saznali. kuda vodi ovo naše društvo?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare