To je to što me zanima!

Snimili njezine zadnje minute: Curicu ubio u parku i silovao je

Scena otkrića Viktorijinog tijela opisana je kao "užasavajuća", a istražitelji su rekli da su bili šokirani količinom nasilja kojem je bila podvrgnuta. Tinejdžer je djevojčicu udario u glavu najmanje 21 put
Vidi originalni članak

Sigurnosne kamere snimile su posljednje trenutke života Viktorije Sokolove (14). Za njezino ubojstvo je nedavno osuđen tinejdžer (16).

Djevojčica rodom iz Litve je 11. travnja navečer otišla u park u engleskom Wolverhamptonu nakon što ju je ubojica kontaktirao preko Facebook Messengera.

Scena otkrića Viktorijinog tijela opisana je kao 'užasavajuća', a istražitelji su rekli da su bili šokirani količinom nasilja kojem je bila podvrgnuta. Tinejdžer je djevojčicu udario u glavu najmanje 21 put.

Nakon toga je silovao njezino beživotno tijelo. Istražitelji su pronašli njezine izbijene zube kao i naušnicu koju joj je otrgnuo s uha. Vukao ju je kroz park 150 metara i ostavio na klupi.

Tinejdžer kojeg mediji nisu imenovali na sudu je tvrdio da nije kriv. Tvrdio je da su se sastali u parku i da su oboje pristali na seks te da je Viktorija bila živa kad je on otišao iz parka. No snimile su ga kamere kako pokušava prikriti tragove zločina, piše BBC. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jabuka5 19.12.2018.

    jadna curica , njega u zatvor bar 20 godina , i kad izađa opet će ubijati , tako to rade ubice ...strašno ,

  • Cocosh Anel 19.12.2018.

    nazalost, to je generacija izdebilizirane mladezi...fejsbuk idiota koji su zamijenili stvarnost za zivot na mrezi, odsutnost bilo kakvog realiteta, empatije, rade i zive dirigirano od strane fabriciranih trendova koji se poturaju na sijaset ´´slatkih, prelijepih, itd´´ nacina...totalni debilitet...s 14 godina dijete samo po londonu seta navecer, nema zive duse oko nje...ali i bez toga, nedaj, boze, da se desi, rijesio bi ja maloga svih briga ovozemaljskog zivota

  • quazequatl1 19.12.2018.

    I sad da vidimo. Kao maloljetnik će u V. Britanjiji dobiti maloljetnički pritvor koju godinu i to je to, ali to je zato što je V. Britanija civilizirana zemlja. Da se to dogodilo kod nas bili bismo svi primitivci s Balkana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare