To je to što me zanima!

Snimili su huligane kako trče s palicama na A3 blizu Ježeva...

Na snimci se vidi kako uz autocestu A3 trče mladići koji u rukama imaju nekakve letve ili palice. Dobili smo i video kod naplatnih kućica Ježevo, a na njemu su mladići poredani na koljena s rukama u zraku
Vidi originalni članak

Bila sam u autobusu, svi su gledali što se događa. Vidjeli smo nekakav auto i oko njega su bili mladići. Odjedanput su počeli trčati i nešto su bacali. Policija je došla za desetak minuta. Jedan policajac pitao je vozača autobusa gdje su ti mladići, on im je odgovorio da su krenuli u smjeru Zagreba, ispričala nam je čitateljica.

Video je snimila u nedjelju poslijepodne, sat vremena prije utakmice Dinamo - Osijek.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija: Dobili smo dojavu

Na snimci se vidi kako uz autocestu A3 u smjeru Zagreba trče mladići koji u rukama imaju nekakve letve ili palice. Dobili smo i video koji je snimljen kod naplatnih kućica Ježevo na ulasku u Zagreb, a na njemu su mladići poredani na koljena s rukama u zraku. Na snimci se vide i dvije policijske marice i nekoliko policijskih automobila.

- Dobili smo dojavu o incidentu na autocesti A3 i postupanje je u tijeku. Više informacija dobit ćete u ponedjeljak - rekli su nam iz zagrebačke policije. 

U nedjelju su od 17.30 Maksimiru igrali Dinamo i Osijek. 

TRIJUMF "MODRIH" Dinamo slomio Osijekov bunker i ponovno preuzeo vrh HNL-a!

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o sukobu navijača, Kohorte i Bad Blue Boysa.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • unrec 28.10.2019.

    Ljubi zemlju po kojoj hodas

  • Miky829 28.10.2019.

    Zgaziti tu bagru polomiti im kosti i onda još novčano kazniti!!!

  • bolna_istina 28.10.2019.

    Dok mi je sin bio mali htio sam ići na utakmice ali kada sam vidio koji su to klipani od navijača odmah sam odustao, zar da mi dijete nastrada mi krivo ni dužno. Znam masu roditelja koji bi išli na utakmice ali zbog takvih inteligentnih osoba ne idu. Sve to treba na Goli otok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare