To je to što me zanima!

Snimka iz tunela Mala Kapela par trenutaka nakon nesreće u kojoj je poginuo muškarac

Vatrogasci su jako brzo stigli, 40-ak su minuta izvlačili čovjeka iz auta, međutim, bio je na mjestu mrtav, ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio sudaru dvaju automobila
Vidi originalni članak

Vozio sam iza auta u kojeg je udario drugi automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, njemačkih registracija. Čuo sam jaki udarac. Auto je posve prešao u našu traku, priča nam čitatelj koji je svjedočio sudaru dvaju vozila koji se dogodio u utorak u tunelu Mala Kapela u kojem je poginuo strani državljanin (75) u automobilu s njemačkim registracijama.

POGLEDAJTE VIDEO U sudaru u Maloj Kapeli poginuo strani državljanin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je ispričao, tri sekunde su ga dijelile od sudara.

- Vatrogasci su jako brzo stigli, 40-ak su minuta izvlačili čovjeka iz auta, međutim, bio je na mjestu mrtav - priča nam, te dodaje da je pomogao drugom unesrećenom.

Na autocesti se stvorila ogromna gužva, a isto tako i u tunelu što se može vidjeti na snimkama koje smo dobili.

Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11.50 do 15.45, kada je normaliziran, ali jednom tunelskom cijevi u oba pravca, jer se u drugoj cijevi obavljaju radovi.

Promet se u to vrijeme odvijao obilazno državnom cestom D 23, uz Malu Kapelu, odnosno od čvora Ogulin, preko Josipdola, vrha Kapele, do Brinja i obratno.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Bubimir321 21.04.2021.

    Stranac 75 godina nabrijani auto a refleksi nikakvi i eto ti recepta za katastrofu. Nažalost sve više staraca vozi aute što su im ostavila djeca koja su otišla van trbuhom za kruhom.Ja kada vidim takve starce za volanom  prelazim odmah na drugi trak jer su opasnost za volanom.

  • 21.04.2021.

    Radovi u tunelu...svako malo..zatvara se jedna cijev...druga cijev dvosmjerni promet...problem? ISKLJUČIVI PROBLEM JE neadekvatna signalizacija i nedovoljno upozoreni vozači da nailaze na DVOSMJERNI PROMET u tunelu.. loša izvedba tunela..preuska cesta za realizaciju radova...trake moraju biti fizički odvojene pregradam a ne plastičnim stupićima na svakih 25 ili 50 m. Stručnjaci na djelu.

  • 21.04.2021.

    Ovo stvarno ima dosta veze sa ovim covid ludilom(mjere). Prolupalo sve 😬😑

Komentiraj...
Vidi sve komentare