News

Komentari 36

Snimka iz tunela Mala Kapela par trenutaka nakon nesreće u kojoj je poginuo muškarac

Snimka iz tunela Mala Kapela par trenutaka nakon nesreće  u kojoj je poginuo muškarac

Vatrogasci su jako brzo stigli, 40-ak su minuta izvlačili čovjeka iz auta, međutim, bio je na mjestu mrtav, ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio sudaru dvaju automobila

Vozio sam iza auta u kojeg je udario drugi automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, njemačkih registracija. Čuo sam jaki udarac. Auto je posve prešao u našu traku, priča nam čitatelj koji je svjedočio sudaru dvaju vozila koji se dogodio u utorak u tunelu Mala Kapela u kojem je poginuo strani državljanin (75) u automobilu s njemačkim registracijama.

POGLEDAJTE VIDEO U sudaru u Maloj Kapeli poginuo strani državljanin

Kako nam je ispričao, tri sekunde su ga dijelile od sudara.

- Vatrogasci su jako brzo stigli, 40-ak su minuta izvlačili čovjeka iz auta, međutim, bio je na mjestu mrtav - priča nam, te dodaje da je pomogao drugom unesrećenom.

Na autocesti se stvorila ogromna gužva, a isto tako i u tunelu što se može vidjeti na snimkama koje smo dobili.

Tunel Mala Kapela je zbog prometne nesreće i očevida bio potpuno zatvoren za promet od 11.50 do 15.45, kada je normaliziran, ali jednom tunelskom cijevi u oba pravca, jer se u drugoj cijevi obavljaju radovi.

Promet se u to vrijeme odvijao obilazno državnom cestom D 23, uz Malu Kapelu, odnosno od čvora Ogulin, preko Josipdola, vrha Kapele, do Brinja i obratno.

Najčitaniji članci