To je to što me zanima!

Snimka s mobitela Zavadlava: 'Marija, u k**** san cili, mislin da ovo neće dobro završiti...'

U nastavku suđenja Zavadlavu puštena je snimka s mobitela Filipa Zavadlava u kojoj govori svojoj djevojci Mariji iz Beograda. Snimka je nastala tri dana prije masakra u Varoši
Vidi originalni članak

U videu kojeg 24sata ima s ročišta održanog jutros, može se čuti kako Filip Zavadlav govori na početku sutkinji da bi zamolio sud da prihvati prijedlog tužiteljstva i produži mu istražni zatvor.

- Meni je u pržunu dobro - rekao je Zavadlav u dijelu ročišta kada se odlučivalo o tome hoće li mu se produžiti istražni zatvor.

POGLEDAJTE VIDEO Snimka s mobitela Filipa Zavadlava

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sudnici je puštena snimka s mobitela Filipa Zavadlava na kojoj se čuje njegov glasni plač Filipa Zavadlava, u razgovoru s djevojkom Marijom iz Beograda. Snimka je nastala 8. siječnja 2020. godine, tri dana prije masakra u Varoši.

"Marija, ja sam s tobom htio imati djecu", već na početku snimke govori Zavadlav.

Obzirom da je snimka s mobitela i puštena je u sudnici, ne čuje se sve najjasnije.

"Nisam odmah shvatio, upozorila si me na vrijeme...", govori Zavadlav.

"Bila je tučnjava, išli su nožima na mene... Teško je, gledam kako ću ići na brod, znaš koji stres imam Marija, ali neću se predati, šta ću... Nije mi lako, sve moran sam, dosta mi je teško."

SVJEDOČILA NA SUDU Stanodavka: 'Filip mi je rekao: Oprosti, ali bilo je - ili ja, ili oni'

Nakon plača snimka s pucnjevima

Potom se čuje samo njegov plač, pa potom isprekidane rečenice gdje Zavadlav u jednom trenutku kaže "moralo je tako biti". Rečenice se često prekidaju plačem i njegovim zapomaganjem, a sve je upućeno Mariji.

"Marija, onu san kapu za tebe pripremija, kad iden opet na brod. U kurcu san cili, mislin da ovo neće biti dobro završiti. Marija, šta je ovo? Slomljen san skroz. Marija, di si?"

Nakon snimke očajničkog plača i jadanja Mariji s mobitela, puštena je snimka pucnjave. Radi se o snimci na kojoj Zavadlav s prijateljem vježba pucanje iz kalašnjikova u trogirskom zaleđu. Čuje se jedan po jedan pucanj, zatim rafali, pa opet jedan po jedan, zatim više pucnjave odjednom.

Obrana snimkom želi dokazati njegovu neuračunljivost, a Šerić je i jučer i danas kazao da nije zadovoljan psihijatrijskih vještačenjem, odnosno činjenicom da je mu je značajno smanjena neuračunljivost, jer se, kako je rekao, na snimci može čuti da je Zavadlav potpuno neuračunljiv.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ivana kiss 22.10.2022.

    Ovaj nas Filip ima vizije kao i onaj Joker u filmu, on isto zabrijao da je sa onom malom crnkinjom susjedom u vezi..valjda im je tako lakse..zao mi je Filipa u srcu..

  • 10.02.2021.

    Jel mogu ja u zatvor umjesto Filipa?

  • laponija 09.02.2021.

    Filip je predivno mlado stvorenje kojeg je nebriga roditelja, a onda i svih ostalih karika društva i institucija dovela do ruba tasko da je jednostavno poludio i učinio to što je...obavezno dugogodišnje liječenje i onda odlazak na sigurno i započeti novi život bez starih kontakat

Komentiraj...
Vidi sve komentare