To je to što me zanima!

Snimljeni drski vandali u Rijeci: 'Javite tko je skršio moj auto!'

Kad su ga rastavili, vandali su Clio odgurali na prugu, očito u namjeri da se auto u potpunosti uništi u naletu vlaka,  kako bi zameli tragove. No, to im nije uspjelo...
Vidi originalni članak

Trojica vandala i lopova jednom su Riječaninu 2. rujna oko 22 sata rastavili Renault Clio koji je bio parkiran u samom centru Rijeke. Sve su snimile nadzorne kamere.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Auto mi je skršen. Vrata su iskrivljena, razbijeno je zadnje lijevo staklo. Pokradeni su branici i radio -  opisuje Mateo Rožić stanje svog Renault Clia.

Na snimci se vidi i kako vandali u jednom trenutku brišu otiske majicom, a čini se i da se jedan od lopova izrezao na komad stakla kad je probao otvoriti vrata. Nakon što su razvalili vrata na Cliu, odmiču auto po parkiralištu. Kad se Clio ponovo pojavljuje na kameri, već mu nedostaju oba branika. Vandali potom auto bezobzirno guraju na prugu, očito u namjeri da se auto u potpunosti uništi u naletu vlaka,  kako bi zameli tragove. No, to im nije uspjelo, jer je Clio oko šest ujutro, kad je vlak trebao proći prugom, pomaknut zahvaljujući intervenciji djelatnika željeznice. Auto su vratili na početnu poziciju uz pomoć vučne službe, piše Novi list.

- Ako netko prepoznaje počinitelje neka se javi 3. policijskoj postaji ili meni pa ću ja dojaviti policiji - apel je Matea Rožića.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • UNPROFOR 09.09.2018.

    Gdje u kom slovaru ste našli za ovu lopovsku bagru riječ vandali ???? Stari bar dvojica između 35-40g. !

  • Detox 07.09.2018.

    Ništa nije slučajno , pa tako ni oštećenje ovog auta.Sve ima svoje zašto.

  • ivanbiljan68 07.09.2018.

    BUREK sa (mesom) kakva ručna,pa čitaj...provalili mu u makinu....ovčari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare