To je to što me zanima!

Snježanu su sahranili, bivšem policajcu (36) odredili pritvor

Prvavosudnom policajcu J.K. (36) koji je osumnjičen da je ubio Snježanu Ernjak (49), majku troje djece, istražni sudac odredio je jednomjesečni istražni zatvor
Vidi originalni članak

Istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda, Dajana Barberić Valentić je u srijedu poslije podne prihvatila prijedlog bjelovarskog Županijskog odvjetništva i J. K. (36) osumnjičenom za teško ubojstvo Bjelovarčanke Snježane Ernjak (49) odredila jednomjesečni istražni zatvor, zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

On pred sutkinjom nije iznosio svoju obranu. U isto vrijeme dok se osumnjičeni na sudu branio šutnjom, nesretnu su majku troje malodobne djece sahranili uz prisustvo velikog broj Bjelovarčana. 

Podsjećamo, J.K. se tereti da je u večernjim satima u nedjelju u Bjelovaru u Ulici Nikole Šopa ubio poznanicu Snježanu Ernjak, i to kako odvjetništvo navodi iz koristoljublja. 

Na stranicama odvjetništva se navodi da je „osumnjičeni oštećenici oštrim predmetom nanio ozljede od kojih je preminula, te da je potom iz njene kuće uzeo osobne dokumente te bankovne kartice oštećenice s kojima je kupovao robu u trgovinama i da je ukrao njezin osobni automobil“. 

Beživotno tijelo ubijene žene pronašla je majka u ponedjeljak oko 14 sati kad su joj javili da Snježana nije došla na posao u dječji vrtić u kojemu je tog dana trebala odraditi popodnevnu smjenu. Snježana je upoznala svog budućeg ubojicu, koji je bivši pravosudni policajac, prošlog ljeta.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • CrniTigar_1 30.04.2015.

    jeza me hvata zbog poslova koje su oboje obavljali,snježani pokoj duši sigurno nije zaslužila ovakav kraj

  • toby 30.04.2015.

    Da ga ja ispitujem bar bi jaukao. Šutio nebi sigurno

  • varešak 30.04.2015.

    Pokoj joj vjecni i neka joj je laka crna zemlja,sto se tice lika koji ju je ubio,neka ga stigneono sto je zasluzio i na ovom i na onom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare