To je to što me zanima!

Snježna čarolija na Plitvicama: Palo je 20 centimetara snijega

Plitvice su jutros osvanule pod snježnim pokrivačem. Snijeg i led Plitvičkim jezerima daju jednu posebnu ljepotu, ali i osjećaj mira i spokoja koji je ljeti, među gomilom posjetitelja, teže naći...
Vidi originalni članak

Donosimo vam prekrasne snimke legendarnog hrvatskog nacionalnog parka Plitvička jezera, koji je najposjećeniji ljeti, ali ništa manje lijep zimi.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja DHMZ, na Plitvičkim jezerima palo je tijekom dana 20 centimetara snijega. Više je palo jedino na Zavižanu i to samo četiri centimetara više. 

U većem dijelu unutrašnjosti u srijedu će biti djelomice sunčano i hladno. U prvom dijelu dana magla i niski oblaci koji ponegdje mogu biti dugotrajniji.

Ponajprije u gorju povremeno više oblaka te mogućnost slabe susnježice ili snijega. Na Jadranu će prevladavati sunčano. Vjetar uglavnom slab, dok će na Jadranu puhati umjerena, mjestimice i jaka bura. Najviša temperatura zraka između 0 i 5, a na Jadranu od 8 do 13 °C.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • wooly 04.12.2019.

    Predivna su! al najljepsa su mi bila kad sam dosal do njih u Oluji .

  • sunčanana 04.12.2019.

    Čarobno...

  • Mrvica.💕 04.12.2019.

    Volim,volim ali volim idilu bijelog pokrivača.Onu tišinu nigdje ne mogu "čuti".Samo kada snijeg prostre svoju bjelinu...❄️

Komentiraj...
Vidi sve komentare