To je to što me zanima!

Snowden spreman svjedočiti o prisluškivanju Angele Merkel

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snowden se u Moskvi susreo s njemačkim zastupnikom Zelenih Hans-Christianom Ströbeleom te mu je "jasno kazao da zna mnogo" o navodnom prisluškivanju
Vidi originalni članak

Najpoznatiji svjetski zviždač Edward Snowden njemačkom zastupniku predao je pismo njemačkoj vladi i uredu državnog tužitelja u kojem navodno kaže da je spreman svjedočiti u slučaju navodnog prisluškivanja kancelarke Angele Merkel, piše RT.  Snowden se u Moskvi susreo s njemačkim zastupnikom Zelenih Hans-Christianom Ströbeleom te mu je "jasno kazao da zna mnogo". 

- Iskazao je svoju principijelnu spremnost da pomogne razjasniti situaciju - rekao je zastupnik nakon susreta i dodao da je Snowden spreman doći u Njemačku i svjedočiti, ali da o uvjetima još trebaju raspraviti. 

74-godišnji Ströbele je član parlamentarnog odbora koji je zadužen za praćenje rada obavještajnih službi. Njemačka ministrica pravosuđa Sabine Leutheusser-Schnarrenberger je kazala da, ako se sumnje pokažu točnima i otvore slučaj, da će državni tužitelji morati razmisliti o mogućnosti da Snowdena ispitaju kao svjedoka, piše Večernji.

Snowden je dobio posao, radit će u tehničkoj podršci portala


Idi na 24sata

Komentari 17

  • veselibosanac 01.11.2013.

    u americi ocigledno svaka budala moze biti spijun,najbolje je kad je u rusiji nedavno uhvacen lik s losom perikom i mobitelom iz srednjeg vijeka..

  • suzanne 01.11.2013.

    DO sada je covjek otkrio samo sitne nevazne stvari za koje su mnogi znali. ali kada dodju one "PRAVE; VELIKE" tada ce Amerika prestati biti "najveca demokracija"

  • WOMANIZER 01.11.2013.

    spill it!

Komentiraj...
Vidi sve komentare