To je to što me zanima!

Soba užasa: Zatočili ga od rođenja u podrumskoj ćeliji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Monstruozni roditelji zatvorili su sina (7) u mračnu sobu u predgrađu francuskog Millaua. U sobi je bio samo krevet po kojem je dječak vršio nuždu
Vidi originalni članak

Francuska policija uhitila je roditelje koji su svog sina Dylana (7) utamničili praktički od rođenja. Držali su ga zatvorenog u podrumskoj sobi nalik ćeliji. Stephanie M. (35) i njezin suprug Franck S. (42) zatvorili su sina u mračnu sobu u predgrađu francuskoga gradića Millaua. Gotovo svakoga dana otac bi se spuštao u sobu i tukao dječaka dok je majka sve to gledala i odobravala.
- Dijete su zatvorili u skučenu sobicu od ranog djetinjstva. U ćeliji nije bilo nikakvog namještaja osim starog kreveta po kojem je jadno dijete vršilo nuždu - rekao je inspektor Patrick Desjardins. Socijalna služba došla je u njihov doma zbog zanemarivanja drugog mlađeg sina starog tek godinu dana. Služba je to prijavila policiji koja je došla pretresti kuću. Tada su policijski istražitelji slučajno otkrili malenu sobu u kojoj je bio zatočen Dylan. Dječak je bio u teškom psihičkom i fizičkom stanju, no unatoč tome pokazivao je zavidno znanje iako nije išao u nikakvu školu, niti je imao kontakte s vanjskim svijetom. Roditelji su policiji rekli da su sina zatočili jer im je bilo "teško" sa sinom kojeg su optužili da je bio hiperaktivan. Muškarca i ženu su priveli, a djecu je zasad odvela socijalna služba.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vilhelm 13.03.2009.

    Kada ovo čovjek vidi pita se zašto ne postoji smrtna kazna za ovakve monstrume.

  • lost_soul 06.03.2009.

    boze milosnice, pa svako se na ovom svijetu smije zvati roditelj. stvarno mi je zao tog jadnog djecaka. sta je to djete moglo ``skrivit´´da cio zivot mora provesti u tamnoj celiji. ti ljudi bi trebali dobiti dozivotnu robiju zbog zlostavljanja. daj boze da mu socijalna skrb nadje dom koje jedno malo dijete zasluzuje, da bi barem mogao zivjeti kako treba. a njegove ´´ roditelje ´´ stpajte u zatvor gdje im je mjesto..

  • mateo4x4 06.03.2009.

    Jadno dijete? Ovo roditelji? Bolje da ne rečem što su jer će komentar vjerojatno biti izbrisan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare