To je to što me zanima!

Šok na Grobniku: Poduzetnik bludničio nad curicom (14)

Poduzetnik B.V. (67) je pritvoren jer je navodno bludničio nad djevojčicom (14), štićenicom Centra za odgoj i obrazovanje. Ona je sve ispričala roditeljima koji su obavijestili policiju. On poriče krivnju i kaže kako mu netko namješta
Vidi originalni članak

Vozač autobusa  B. V. (67) osumnjičen je za teška djela spolne zlouporabe djeteta jer je navodno počinio seksualne delikte nad djevojčicom (14) s poteškoćama u razvoju koja je ujedno i štićenica Centra za odgoj i obrazovanje u Rijeci. B.V. je poduzetnik i otac vlasnika te prijevozničke tvrtke s riječkog područja. 

B.V. je rješenjem Županijskog suda pritvoren kako ne bi ponovio djelo ili utjecao na svjedoke, piše Novi list. Početkom tjedna djevojčica je roditeljima ispričala što joj se dogodilo u autobusu kojeg je vozio osumnjičeni, a oni su sve prijavili policiji koja je podnijela kaznenu prijavu. 

Kako doznaju, B. V. poriče krivnju. Navodno je, rekao je svojem odvjetniku, bilo verbalnog kontakta s djevojčicom, ali ništa više od toga. Kaže da mu je netko sve smjestio. Istraga slučaja je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • 05.04.2014.

    sto posto nije kriv

  • AnkicaMajdandzic 30.01.2013.

    ja imam djete sa poteskocama u razvoju srce mi place krvavim suzama kad tako nesto cujem.ima li iko pametan da mi kaze kako cu ja sutra umrijeti i ostaviti svoju curicu,medu takvim monstrumima

  • stariministar 27.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare