To je to što me zanima!

Šok: Rijeka na obalu izbacila mrtvu ženu, a ribiči našli fetus

U policiji kažu da su u vodi našli ostatke fetusa starog između četiri i pet mjeseci. O svemu su obavijestili tužiteljstvo. Obdukcija je pokazala da je fetus pobačen i da je u vodi bio 15-ak dana
Vidi originalni članak

Ribiči su  uz obalu rijeke Drine kod Janje u BiH 1. srpnja pronašli mrtvu ženu. Odmah su pozvali policiju. Policija je ženu identificirala. Riječ je o Ljiljani Đurđević (55) iz Banje Koviljače u Srbiji. Nestanak žene prijavio je njezin sin koji je identificirao tijelo.

Tri tjedna ranije, odnosno 11. lipnja ribiči su iz vode u Janji izvukli udicom fetus. Ribič koji je s prijateljem tog vikenda bio na pecanju kaže da je doživio traumu. 

- Htjeli smo se odmoriti i opustiti, a oda smo izvukli tijelo bebe. Odmah smo pozvali policiju. I policija je ostala zaprepaštena - rekao je ribič. U policiji kažu da su u vodi našli ostatke fetusa starog između četiri i pet mjeseci. O svemu su obavijestili tužiteljstvo. Obdukcija je pokazala da je fetus pobačen i da je u vodi bio 15-ak dana. Nije utvrđen spol. Uzet je uzorak DNK radi naknadnog vještačenja, piše Dnevni avaz. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kizo1007 07.07.2017.

    Eto i ribe abortiraju, odma molioce na mostove

  • geez 06.07.2017.

    1 vijest iz Srbije, 1 iz BiH. Yugonostalgia na steroidima. Dajte mi zuti, niste odavno. Mislim da volite krsenje pravila 5 za ovakve komentare. 😚

  • _Jane_Doe 06.07.2017.

    Ma krasno 😤 ko da kod nas nema loših vijesti..sad još i tuđe da čitam 😒

Komentiraj...
Vidi sve komentare