To je to što me zanima!

Šok u avionu: Uhitili bjegunca pa primijetili krvavog putnika

Policija je u avionu koji je letio za Beograd prvo uhitila muškarca s Interpolove tjeralice, nakon čega su primijetili muškarca čija je odjeća bila oblivena krvlju
Vidi originalni članak

Putnici i posada zrakoplova Montenegro Airlinesa u petak navečer su se šokirali nakon što je policija u avionu prvo uhitila bjegunca s Interpolove tjeralice, a nakon toga su primijetili čovjeka s krvavom odjećom. 

Blic prenosi kako je prilikom kontrole dokumentacije policija otkrila da je u avionu čovjek s tjeralice te su brzo reagirali. Bjegunca su uhvatili čim je zrakoplov iz Frankfurta sletio u Podgoricu.

Avion je nakon toga trebao krenuti iz Podgorice u Beograd, ali je let kasnio sat vremena jer su primijetili krvavog muškarca. Kapetanu leta čovjek je rekao kako mu je odjeća oblivena krvlju, a kapetan je nakon toga pozvao policiju.

Policija je utvrdila kako se radi o muškarcu iz Beograda koji je istog dana imao prometnu nesreću nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stup. U Podgorici je bio sa kćeri koja je u avionu sjedila pored njega. Morali su otići iz aviona, koji je nakon toga poletio za Beograd. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Putschi 07.10.2013.

    Luda kuca !

  • mjato 07.10.2013.

    koji glupavi članak. ako je krvavi čovik ima para za avionsku kartu ima je i za novu majicu. i dok je kupova kartu i šeta po aerodromu i ulazio u avion nikome nije bilo ništa neobično vidit ga takvoga?

  • plavi-9 07.10.2013.

    bitno da je članak vrhunski napisan. svaka čast novinarki ta mora da ima 2 razreda više uzaludne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare