To je to što me zanima!

Šok u bolnici: Liječnik porodio djevojčicu s penisom na čelu

Novorođenče je nedugo nakon poroda umrlo, a penis na čelu nije bio jedini prizor koji je zgrozio prisutne. Beba je na čelu imala jedno oko, a nos uopće nije izrastao
Vidi originalni članak

Liječnik Malizo Mpehle porodio je u subotu u Tsolu, gradu u Južnoafričkoj Republici, curicu s penisom na čelu. Novorođenče je nedugo nakon poroda umrlo, a na svijet ga   je donijela 16-godišnja djevojka.

To nije bio jedini deformitet koji je užasnuo prisutne pri porodu, naime, mjesto gdje se inače nalaze oči bilo je prekriveno kožom, jedno se oko smjestilo na čelo, a nos nije ni izrastao.

Sizwe Kupelo, glasnogovornik Ministarstva zdravstva u Eastern Capeu, jednoj od devet provincija u JAR-u, požalio se da je to već pedeseti slučaj unatrag dvije godine da se na tom području djeca rađaju s teškim deformitetima.

Nažalost, tamošnji liječnici ne znaju što je tome uzrok, pa su zatražili hitnu pomoć kako bi misterij bio riješen.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Kakma 06.07.2012.

    Vjerovatno je u pitanju zagadjenje okolisa.Opet je u pitanju ljudska grabezljivost za bogatstvom,bez obzira na ljude i prirodu.Biti ce to jos gore jer priroda ce se kad,tad osvetiti i to svom snagom.

  • cmc 03.07.2012.

    ajoj kako šokantno i žalosno.. , koliko djece se takve bolesne rode!čovječe nismo ni svjesni koliko smo sretni kad su nam djeca živa i zdrava.a toliko smo puta živčani,nikakvi pa se nekad izderemo na djecu bez ikakvih razloga,a djeca ni kriva ni dužna.... ! zato što to zdravlje ne znamo cijeniti.a kad ovakve strašne stvari i sudbine čuješ,i toliko bolesne dječice koje se pate skupa sa svojim roditeljima,pa se onda malo zapitaš...!ČOVJEČE NITKO NE ZNA KAKO JE TIM RODITELJIMA I TAKVOJ BOLESNOJ JADNOJ DJEČICI ...!a eto,nažalost i puno djece nakon poroda umrlo...

  • BIJEDA_1 02.07.2012.

    Nije ni čudo s obzirom u kakvim uvjetima žive, Bog zna kakve supstance i lijekove koriste ! To je isto k'o šta kod nas liječnici nemaju pojma isto k'o ni nemoćne starije osobe kojima nude svakorazne lijekove samo kako bi napunili svoje džepove i riješili ih se ! Ukratko: JADNO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare