To je to što me zanima!

Šok u mjestu Antonije Bilić: 'Tko zna što će taj još učiniti'

Tko zna što se sve krije iza slučaja, koje su službe upletene. On sigurno u tome nije bio sam, rekao nam je susjed Bilićevih nakon što je Vrhovni sud prepolovio kaznu Draganu Paravinji
Vidi originalni članak

Vijest da je Vrhovni sud prepolovio kaznu krvniku njihove kćeri Milka i Mile Bilić, majka i otac Antonije Bilić, dočekali su u svome domu u Kričkama kraj Drniša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već dugo ne daju izjave novinarima. U početku su bili otvoreni, posebno za vrijeme potrage za tijelom, no nakon čak tri puta ponavljano suđenje bilo je previše. Pred njihovom seoskom kućom dva su odvezana psa i laju na svakog tko se približi. Jedini put do Bilićevih bio je telefon.

Roditelji: Da, čuli smo, ali vam nemamo što reći

- Da. Čuli smo. Kazna mu je prepolovljena, ali mi vam nemamo što za kazati - rekla nam je Milka Bilić, dok se u pozadini čulo odobravanje njenog supruga. U petak, 7. srpnja puni se točno šest godina kada je 17-godišnja maturantica Antonia Bilić posljednji put otišla u Drniš, da bi na povratku stopirajući na Čikolskom mostu ušla u kamion Dragana Paravinje.

'On sigurno u tome nije bio sam'

- Sjećam se kao da je bilo jučer. Išle su pješke niz ulicu, ona i majka. I to je bio zadnji put da smo je vidjeli. Nemojte me ništa pitati. To su opasne stvari i bolje je šutjeti. Tko zna što se sve krije iza slučaja, koje su službe upletene. On sigurno u tome nije bio sam - rekao nam je susjed Bilićevih, osvrćući se čuje li ga tko.

- Tko plaća sva ta suđenja i sve te njegove odvjetnike? - pitala nas je druga susjeda.

'Naša Antonija je otišla zauvijek, a njega se mazi'

U selu ne žele puno pričati, još manje se fotografirati. Rezignirani su i razočarani pravosuđem koje zločincima ostavlja toliko mogućnosti za izbjegavanje odgovornosti.

- Naša Antonija je otišla zauvijek, a njega se mazi. Još koju godinu i pustit će ga zbog dobrog vladanja. Tko zna što taj može još učiniti - pita susjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • losangelesconfidential 07.07.2017.

    Dakle osobi koja je svoj zlocin teskog ubojstva i pokusaja silovanja priznala, a uz to se i smijala sudcima u lice za vrijeme sudenja prepolovili kaznu i vec za 4 godine moze traziti izlaz, a ljude sa jednom nekretninom zbog par tisuca kuna duga izbacuju na ulicu. Dosta.

  • Matastanic123556 06.07.2017.

    Sto je to bilo lose u mom komentaru da ste ga izbrisali ?

  • Matastanic123556 06.07.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare