To je to što me zanima!

Šok u Njemačkoj: Hrvatskom silovatelju šest godina zatvora

Njemačka javnost zgrožena je blagom kaznom jer se očekivalo da će ovaj serijski silovatelj, koji je "operirao" ulicama Münchena od 2005., dobiti barem 15 godina
Vidi originalni članak

Pavo Pavković (41) iz Đakova, koji je u Münchenu silovao i seksualno zlostavljao ukupno 17 žena, osuđen je u petak na šest godina zatvora. No, mogao bi biti na slobodi već za tri godine budući da će ga tijekom izdržavanja kazne i psihijatrijski liječiti. Njemačka javnost zgrožena je blagom kaznom suda jer se očekivalo da će ovaj serijski silovatelj, koji je "operirao" ulicama Münchena od 2005., dobiti barem 15 godina zatvora. Izgleda da je sud kao olakotne uzeo to što je Pavković sve priznao i pokajao se i što je imao teško djetinjstvo.

Vijest da je "Münchenski Fantom", kako su ga nazvali njemački mediji, podrijetlom iz njihova grada naišla je među Đakovčanima samo na slijeganje ramenima. Nitko nije čuo za njega pa čak ni ljudi istoga prezimena, koje je uobičajeno u tom kraju. Pave Pavkovića ne sjećaju se ni stariji đakovački učitelji i profesori, piše Glas Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • realan123 14.08.2011.

    smanjili mu kaznu jer dolazi iz jadne drzave

  • wop 14.08.2011.

    Eto ti ga na! I oni imaju pravnu državu! Pa u današnje vrijeme je najbolje bit kriminalac.Živiš ko car dok te ne uhvate.Kad te uhvate,odležiš koju godinu u hotelu sa rešetkama i uz malo dobrog vladanja eto te već vani! Eh,gdje li je bivša yuga i Goli otok?!!

  • marin.0202 14.08.2011.

    ma sata pricate zgrozena napusete natpis da je milina ,zivim u Njemackoji ima jos apsurdnijih stvari kao sto je npr. slucaj bio pred 10 godina kad je otet i ubijen djecak bankara,Te posto je policija koristila mjere sile da izvadi od otmicara informacije.Covjeku je vrhovni sud Njemacke prosli mjesec odobrio otstetu za pretrpljeni fizicki strah 3000 eura.E to je zgrozilo javnost a ne to sto ste objavili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare