To je to što me zanima!

Šok u Pitomači: Kamion kroz dvorište uletio u spavaću sobu

Kamion i automobil sudarili su se u Pitomači. Žena (75) je tada u kući bila sama. Preplašio ju je udarac. Od šoka joj je pozlilo te je prevezena u bolnicu. Svi su živi
Vidi originalni članak

Teta (75) bila je u kući. Čula je jak udarac. Preplašila se. Kad je vidjela da joj je kamion uletio u spavaću sobu, pala je na pod. Vjerojatno se onesvijestila, rekao nam je čitatelj.

Na Podravskoj magistrali u Pitomači u ponedjeljak oko 12.35 sati sudarili su se kamion i automobil. Od siline udarca kamion je odletio u kuću na broju 159 u Ulici braće Radića. Čitatelj nam nije želio otkriti tetino ime, kao ni svoje. Kaže kako su mu tetu zbog šoka vozilom Hitne pomoći prevezli u bolnicu. Pustili su je nakon pružene pomoći. U kući živi sama.

Čitatelj 24sata

- Navodno je vozaču Volkswagena pozlilo u vožnji pa je izgubio kontrolu nad automobilom. S njim u vozilu bio je i suvozač. Oboje su ih prebacili u bolnicu - opisuje nam čitatelj.

Dodaje kako su u kamionu bili vozač i suvozačica te da je pravo čudo što nitko nije poginuo. Kuća je teško oštećena jer su joj napukli zidovi. Tetu će smjestiti kod obitelji dok se kuća ne sanira.

- Iznutra je sve popucalo. Kad izvade kamion, znat će se točno kolika je šteta - zaključuje.

Drugi čitatelj koji je vidio nesreću kaže kako je automobil prije udarca vrludao cestom.

- Nakon sudara vozač kamiona izbjegavao je druga vozila i završio u kući. Vozač automobila krvario je iz glave, ali je bio pri svijesti - kaže čitatelj.

Zbog toga što je kamion prepriječio cestu Podravska magistrala bila je zatvorena za sav promet.


Idi na 24sata

Komentari 60

  • MrJinks 17.02.2015.

    Ovo je postalo pravilo da se ulazi ljudima u kuču ili spavaču sobu sa kamjonima !!!!

  • El Tractor 17.02.2015.

    Naplatiti štetu pa neka i drugi put ulijeće.

  • chillstep 17.02.2015.

    ŽIVJELA MELANI I MAMA

Komentiraj...
Vidi sve komentare