To je to što me zanima!

Šok u Zenici: Zalijepila je četiri flastera protiv bolova i - umrla

BiH: Žena je zalijepila četiri flastera protiv bolova na svoje tijelo, iako se preporuča samo jedan. Koristila ih je bez liječničke preporuke. Navodno je imala velikih problema s bolovima u kralježnici...
Vidi originalni članak

Stanovnike Zenice šokirala je nesvakidašnja smrt njihove sugrađanke koja je preminula zbog - prekomjerne upotrebe flastera protiv bolova.

Sanela Ibraković umrla je proteklog vikenda nakon što je na tijelo zalijepila četiri flastera za ublažavanje bolova, a Dnevni avaz piše da je imala problema s kralježnicom.

- Dugo smo se poznavali i pamtim da je imala česte bolove u kralježnici. Djeca joj žive u inozemstvu i navodno je baš od njih dobila te flastere. Vjerojatno su bolovi u kralježnici bili nepodnošljivi pa je odlučila zalijepiti četiri flastera odjednom, rekao je Sanelin poznanik iz Zenice.

Tijelo nesretne Sanele pronađeno je u njezinu stanu i poslano na obdukciju, a na njemu nije bilo tragova nasilja ni znakova samoubojstva. Istragu vodi Tužiteljstvo Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

'Žrtva je flastere koristila na svoju ruku'

- Žrtva je flastere koristila na svoju ruku, bez nalaza i preporuke liječnika. Doza lijeka u tim flasterima bila je puno veća od dozvoljene jer se smije koristiti samo jedan, a preminula ih je stavila čak četiri, rekla je Azra Alić, glasnogovornica Tužilaštva ZDK. Sanela je iza sebe ostavila troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • trinker 20.12.2017.

    na zelenoj magistrali možeš dobiti flastere bez recepta

  • audi 2.0 18.12.2017.

    Bar je umrla bez bolova no ?!

  • GIRIGARI 18.12.2017.

    Oni lijče gore nego mi. Zato je tražila spas. I našla ga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare