To je to što me zanima!

Šok za vlasnike: Na vratima kafića zatekli su ručnu bombu

Bombu su uzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite Sisačko-moslavačke policijske uprave, a policija utvrđuje okolnosti ovog događaja i traži počinitelja
Vidi originalni članak

S utorka na srijedu u mjestu Odra kod Siska, na ulaznim vratima unajmljenog ugostiteljskog objekta, koji se renovira, nepoznati počinitelj je na metalnom poprečnom rukohvatu omotao žicu u obliku omče te na nju zakvačio ručnu bombu koja se svojim položajem nije mogla aktivirati prilikom otvaranja i zatvaranja vrata.

Bombu su izuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite Sisačko-moslavačke policijske uprave, a policija nastavlja rad na utvrđivanju okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja.

Žena koja je unajmila kafić ne pridaje značaj tom događaju. Čak nije htjela podnijeti ni kaznenu prijavu ustvrdivši kako se ne osjeća ugroženom. 

Prije nekoliko dana susjedi su vidjeli nove susjede koji su uređivali dvorište i prostor pred zatvorenim kafićem. Ne poznaju ih, ali mnogi ne poznaju ni stvarne vlasnike kafića, koji žive u susjednom naselju - Stupnu. Pokušali smo ih kontaktirati, ali na zvonjavu nitko nam se nije odazivao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • siscanka 02 17.08.2013.

    Admine javila sam se meilom .

  • siscanka 02 17.08.2013.

    Una 1 vjeruj mi da su me ubjedili da je jednako postupanje podnjela ja prijavu ili ne a tesko je na nekog uperiti prst .Mutni poslovi nisu jer ja sam obicna građanka koja se upustila u to jer nemoze prezivjeti od suprugove mirovine i skolovati djete ,mislila sam ajde da pokusam nesto raditi ,da necekam 1.u mjesecu ko ozebao sunce .Prvi put u zivotu sam pokusala i krenula u to i na samom startu naisla na bombu ,ali eto bit ce bolje !

  • siscanka 02 17.08.2013.

    **** Admin **** : Poštovana, javite nam se na zona@24sata.hr. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare