To je to što me zanima!

Šokantan selfie: Pozirao pored šefa kojem je odrubio glavu

Francuska: Yassin Salhi (35) odrubio je glavu svojem šefu i tvrdi da je to napravio zbog 'osobnih problema'. Glava je pronađena na vratima tvornice blizu Lyona
Vidi originalni članak

Yassin Salhi (35) odrubio je glavu svojem šefu te se fotografirao s njom. Ovu šokantnu fotografiju poslao je jednom borcu u Siriji, navodno francuskom vojniku ISIL-a na tamošnjim prostorima.

Podsjetimo, Yassin  je šefa zadavio i odrubio mu glavu zbog kako je naveo 'osobnih problema' te je za zločin okrivio 'probleme doma i na poslu'. S glavom je snimio selfie. Glava je kasnije pronađena na vratima američke tvornice Air Products u Saint-Quentin-Fallavieru blizu Lyona. Pored nje su bile zastave ISIL-a. Salhi je kasnije uhićen. Policija i dalje istražuje da li je povezan s ISIL-om ili je šefa ubio zbog nesuglasica, piše u subotu Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 20.07.2015.

    ...koji baksuz...opali selfie sa glavom sefa a onda se omota skroz dok ga policija vodi...

  • iPhone_1 20.07.2015.

    zašto cenzura 24sata??? vi cenzuru ljepote na svakakve gluposti. čudo pa niste onaj"opasni"dekolte od Amber Rose cenzurirali!!! :D

  • zgubidan30 20.07.2015.

    Medji pomažu ovim bolsenicima sa svojim svkodnevinm izvještajima i slikama,ne znam koga zanimju takove slike i gluposti? Samo pravimo sami sebi štetu što im dajemo pozornost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare