To je to što me zanima!

Šokantna dijagnoza: Mislila da ima gljivice, a bio je melanom

Britanka Melanie Williams (36) mislila je da joj je potamnjeli nokat uzrokovala neka vrsta gljivice no šokirala se kada je otkriveno da je riječ o tumoru. Odstranila ga je
Vidi originalni članak

Mlada majka iz Engleske objavila je na Facebooku fotografiju svojeg palca, točnije nokta na palcu, na kojemu joj se razvio - melanom. 

Naime, Melanie Williams (36) mislila je da joj je potamnjeli nokat uzrokovala neka vrsta gljivice no šokirala se kada je otkriveno da je riječ o tumoru. 

Srećom, liječniku je otišla na vrijeme pa nije bilo štetnih posljedica. Odstranili su joj oboljeli dio nokta, no da je duže čekala moguće je da bi joj eventualno moralo odstraniti i više. 

Kako bi upozorila na problem, fotografiju je objavila na Facebooku zajedno s porukom.

- Vidite li ovo na mojem palcu? Znate li što je to? Rak kože. Izrastao je ni od kud u samo nekoliko tjedana. Srećom, otišla sam liječniku na vrijeme. I ne tražim žaljenje, već samo želim podići svijest o ovom problemu. Molim vas, otiđite liječniku ako primijetite ikakve promjene na koži i upozorite na isto ljude oko sebe - poručila je Melanie.

Njezinu objavu u nekoliko dana podijelilo je više od 100.000 ljudi. Nije očekivala toliko 'shearova' pa je ispod objave dopisala: 

- Zaista sam dirnuta. Ali da sam znala da će me vidjeti toliko ljudi, ipak bi se malo našminkala - u šali je poručila. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • škver 26.07.2015.

    izgled nokta oboljelih od gljivica stalno se vrte u medijima i moras bit glup pa mislit da je to nokat napadnut od gljivica.

  • Cukrena 24.07.2015.

    I onda kažu da ne valja za svaku glupost ići liječniku....

  • tulipan-ka 24.07.2015.

    kakve gljivice,to kao da se čekićem drmnula,sva sreća otišla na vrijeme kod doktora...sretno ti bilo dalje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare