To je to što me zanima!

Šokantna istina: Široki krug saveznika Zdravka Mamića...

Novi Express otkriva na koje načine i s kime kontroverzni nogometni mešetar Zdravko Mamić širi poslovni i društveni utjecaj u Hrvatskoj. A Mamić je, nemojmo to zaboraviti, jako bogat čovjek
Vidi originalni članak

Novi Express detaljno je istražio i analizirao sve političke, društvene i pravosudne veze Zdravka Mamića, kontroverznog poduzetnika protiv kojeg je podignuto nekoliko optužnica.

Priča o Mamićevim saveznicima, ponekad i pukim izvršiteljima njegove volje, savršeni je primjer funkcioniranja društava u tranziciji gdje je utjecaj uvijek razmjeran finacijskoj moći.

A Mamić je, nemojmo to zaboraviti, jako bogat čovjek.

Ugledni hrvatski novinar i publicist Boris Rašeta napravio je intervjue s dva jako zanimljiva sugovornika: Nikicom Valentićem i Velimirom Šonjom. Njih dvojica, generacijski različita, iznijeli su zanimljiva i ponekad šokantna stajališta o glavnim društvenim, političkim i ekonomskim trendovima u Hrvatskoj. U ovom broju donosimo i velik prilog o knjigama Bestbook. Najbolji u Hrvatskoj. Zatim objavljujemo razgovor s Mašom Aljohinom, članicom legendarne ruske punk skupine Pussy Riot. Ona se ne ustručava žestoko kritizirati ruskog predsjednika Putina zbog gušenja ljudskih prava u Rusiji. Ima i razloga: poslao ju u zatvor. Svakako pročitajte. Express je u petak na svim kioscima.     

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mihaella 05.08.2017.

    Zar mislite da će se ikad išta dogoditi čovjeku, s kojim predsjednica države slavi svoj rođendan, u njegovoj kući, s njegovim prijateljima, kojega ona javno brna na TV, bez obzira na njegove "poslove", ortaštva, eskapade, netransparentnost i nezakonite radnje, za koje manje više svi znaju?

  • Že 04.08.2017.

    Najjači su mi ovi koji sve znaju u Mamiću a jedini izvor istinitih informacija im je rtl, n1, index i 24 sata.

  • MaxPlanck_1 04.08.2017.

    MA, osnovno je pitanje, od kuda Mamiću bogatstvo ako je prijavljen na 5500kn...Kada država odluči raditi svoj posao ovakvih mangupa možda neće biti puno...lakše je bakice iselit ili pretuć, ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare