To je to što me zanima!

Šokantna snimka: Učenici za dlaku izbjegli smrt u autobusu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Njemačkoj je snimljen video koji će vam zalediti krv u žilama. Naime, vlak je jurio direktno u školski autobus pun djece. Djeca su izašla van samo minutu prije sudara
Vidi originalni članak

Šezdeset njemačkih učenika uspjelo je izbjeći smrt u školskom autobusu. U njemačkom gradu Hedendorf dogodila se stravična i zamalo tragična nesreća.

POGEDAJTE VIDEO: Vlak se zabio u autobus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Incident se dogodio u četvrtak ujutro u 7.45 sati kada su djeca putovala u školu.

Vlak je naletio na školski autobus i prepolovio ga doslovno minutu nakon što su djeca pobjegla iz autobusa. Djeca su izašla nakon što je 23-godišnja vozačica brzo reagirala i istjerala djecu van. Ona je još u stanju šoka.

Samo jedna osoba iz vlaka je lakše ozlijeđena. Policija procjenjuje štetu na 300.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Vjeverica od 2 grama 18.09.2015.

    Puklo je kao kada sjedne prava šamarčina

  • radamelfalkao 18.09.2015.

    Toliko sam šokiran nakon ovog videa da ne znam hoću li moći jesti idućih 10 dana. Previše šokantno za mene , molim vas iz redakcije 24 sata da prestanete objavljivat ovako šokantne video snimke , pa ima nas tu slabijeg srca.

  • iPhonchek 18.09.2015.

    "za dlaku"? pa nije bas za dlaku imai su definitvno par minuta forze s obzirom da su svi vanka bili, snimali uredno znaci mijenjaš za dlaku al ok, s da je se bus prepolivioc hahaha, a to novinar vidi. opet, članak je izdramatiziran ko zadnje dvije Marisol serije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare