To je to što me zanima!

Šokantna snimka uhićenja: Madurov obračun s oporbom

Venezuelska oporba objavila je u utorak da će nastaviti zasjedati bez obzira na izbor ustavotvorne skupštine koju je sazvao predsjednik Nicolas Maduro. Skupština koja bi u srijedu trebala održati prvu sjednicu
Vidi originalni članak

Antonio Ledezma, bivši gradonačelnik Caracasa je optužen da je htio svrgnuti predsjednika Venezuele Nicolasa Maduru. Po njega su došle naoružane specijalne snage. Kamera je zabilježila dramatično odvođenje. Čuje se vrisak članova obitelji. Venezuelski oporbeni vođe Leopoldo Lopez i Antonio Ledezma odvedeni su iz svojih domova u kojima su bili u kućnom pritvoru. 

- 0,27 sati ujutro: trenutak kada je diktatura otela Leopolda iz moje kuće - napisala je na Twitteru Lopezova supruga Lilian Tintori. 
Venezuelska oporba objavila je u utorak da će nastaviti zasjedati bez obzira na izbor ustavotvorne skupštine koju je sazvao predsjednik Nicolas Maduro. Skupština koja bi u srijedu trebala održati prvu sjednicu vladat će na neodređeno razdoblje i moći će raspustiti sadašnji parlament u kojem većinu ima oporba. Trebala bi sastaviti i novi ustav. Nakon nasilja u nedjelju, tijekom izbora za ustavotvornu skupštinu, u kojem je stradalo deset ljudi, SAD je Venezueli uveo sankcije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dennyy 02.08.2017.

    Pa slične scene se događaju i kod nas, samo u našem slučaju privode na razgovore običnog čovjeka koji uvrijedi javno na facebook-u neki od državnih tijela

  • nijetebriga 02.08.2017.

    Tko nije vidio dokumentarac o Venezueli nek pogleda na Google.. Weltspiegel-Venezuelas Schicksalstag 31.7.2017. ARD Mediathek.. ne napamet lupati i Ameriku za sve kriviti...Treba vama takav u vrhu Hrv. da osjetite na svojoj kozi.. da radite cijeli mjesec za 25 eura od kojeg si najosnovnije ne mozete kupit, jer nema.. Sto ima sverca se u Kolumbiju i vraca u Venezuelu na crno trziste gdje se preprodaje po astronomskim cijenama.. Pogledajte bolnicu Venezuele-- sve receno.. napamet lupat na portalu moze svatko treba se uvjerit i znati tko je i sto je Manduro.. Kod nas je korpucija rasirena ali tamo vlada korupcija -od vladajucih(Manduro) do guvernera-generala -vojske -policije nema tko nije korumpiran.. sirotinja -posebno dijeca polako umire..

  • 02.08.2017.

    Erdogana ima u cijelom svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare