To je to što me zanima!

Šokantni video: Snažno udarila kćer nogom i spasila joj život

Nevjerojatna snimka pokazuje majku koja je u zadnji čas spasila dijete da se odmakne od vrata lifta koji nema senzore. U strahu da je vrata ne ozlijede, malenu je udarila nogom...
Vidi originalni članak

Na ovoj šokantnoj snimci iz Malezije vidi se trogodišnja djevojčica na putu prema dizalu. No prije nego što je u njega ušlo, dijete je zastalo i pričekalo majku, prenosi Metro. Majka je u posljednji čas shvatila kako će vrata dizala zdrobiti njeno dijete.  Počela je panično vikati pokušavajući upozoriti dijete da se odmakne od vrata lifta koji nema senzore, a zatim je u strahu da je vrata ne ozlijede malenu udarila nogom.

Priču je potvrdio i zaštitar iz zgrade. "Lift nema senzore, samo unutar lifta postoji tipka da se vrata zadrže otvorenima. Djevojčica je imala sreće, skoro su je pričepila vrata lifta. Majka je brzo reagirala i odgurnula je", ispričao je i dodao žena i djevojčica nisu stanarke zgrade već su došle u posjetu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Mika75 03.02.2017.

    Ova žena nije normalna?!, pa skoro je ubila dijete a ne spasila!!, Pa mogla je dijete primiti u naručje!!, mati mila koji monstrum!!

  • 02.02.2017.

    A ako bi mala curica pala, ili ne bi ,da li je krenula nazad ili nije...jesu li vrata opasna , ili ne to se nemože odmah znati...reakcija majke(ne vjerujem..da je majka)je više nego narmalna odnosno instinktivna..i došla je kao refleksni odgovor...glupo i čudno je da se odšetala dalje...bez da je dijete podigla..utješila poljubila ili prigrlila...e sad to...je nešta drugo..ima raznih ljudi..i sto ćudi ..kao i kultura..

  • igot 02.02.2017.

    spasila joj život hahahaha. djete je uspjelo preživit udarac nogom svoje majke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare