To je to što me zanima!

Šokantno: Bebu je izbo nožem 90 puta, a tijelo htio dati psima

Rusija: Policija je isprva bila uvjerena da su curicu nasmrt izgrizli rotvajleri. Ubodi i ugrizi teško su se mogli razlikovati. No detaljna istraga pokazala je druge rezultate
Vidi originalni članak

Isprva je sve izgledalo kao nesretan slučaj. Malenu Nikol Karpovu (1) našli su potpuno izmrcvarenu u ruskom selu Telman. Majka (21) ju je toga dana ostavila na čuvanje prijateljici dok je ona brala gljive u obližnjoj šumi.

Odmah po dolasku u kući policajci su bili uvjereni da je Nikol nasmrt izgrizli psi, rotvajleri koje je majčina prijateljica uzgajala. Curica je po tijelu imala više ugriza, a njezino tijelo prevezli su na obdukciju.

Istražitelji nisu isključili i mogući zločin te su nastavili raditi na slučaju. Forenzičari su na tijelu curice našli više ubodnih rana koje nisu odgovarale zubima psa. Ispostavilo se da potječu od noža. Imala je 90 uboda na tijelu.

Neimenovani izvor iz policije je za portal Life.ru ispričao kako je Nikol ubio muškarac koji je toga vikenda došao u posjet njezinoj majci. Bebu je izbo nožem i njome pokušao nahraniti pse. Ubojica je u bijegu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • maligrom 24.09.2012.

    jebemti zakon,njega u zoloski vrt mednju lavove ali prvo ga malo otvoriti s nozem da se lavovi igraju s njim inace ako nebude ovako odosmo u k......c

  • CristianoRonaldo 20.09.2012.

    Nikad mi neće biti jasno kako neko može ubiti malo djete nevino... Imam malu sestru, nemogu zamisliti da joj se nešto dogodi, a ovaj KONJ (to je još blago) je ubio to djete. Ja bi mu dao doživotnu ili bi ga ubio.

  • zrinka_2 20.09.2012.

    U kakvom mi to bolesnom svijetu živimo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare