To je to što me zanima!

Šokantno istraživanje donosi: Seks-igre mališana u vrtiću...

RODITELJI NA STO MUKA: Odgojiteljice otvoreno progovorile o porastu seksualiziranih incidenata među djecom u vrtiću. Neki se igraju scena iz pornića...
Vidi originalni članak

Zbog situacije kod kuće i dostupnosti neprimjerenog sadržaja sve je više djece s neprimjerenim seksualiziranim ponašanjem.

Znam za slučaj star dvije godine iz jednog našeg vrtića gdje su se dječaci hvatali za spolovila, imitirali oralni i analni seks. Sve se zataškalo jer, tvrdili su u vrtiću, nitko nije bio zlostavljan, nego su se djeca igrala - komentirala je na Rodinu forumu šokirana majka.

U drugom slučaju užasnuta majka piše: “Prilikom mokrenja rekla je da je boli guza. Bilo je krvi na gaćicama. Pitala sam ju je li je tko dirao, i nekako mi je kroz razgovor rekla da ju je dječak iz vrtića dirao prstićem (pokazala mi je gdje), poslije je rekla da su bila dvojica dječaka (jedan četverogodišnjak i jedan šestogodišnjak) i da je s njima bila još jedna djevojčica i da su i nju dirali...”

Sve o šokantnom istraživanju koje je pokazalo da je sve više djece u vrtiću s neprimjerenim seksualiziranim ponašanjem, što kaže struka i pravobraniteljica, te što roditelji trebaju reći djeci u takvim slučajevima čitajte u ponedjeljak samo u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • strike1 23.03.2015.

    i ja sam u vrticu imo "curu" i pokazivali smo jedan drugom znate one stvari....al ipak sam odraso normalan

  • bolan 23.03.2015.

    Dajte još malo Jovanovićevog, Štulhoferovog i Milanovićkinog liberalnog, pod krinkom zdravstvenog a u stvarnosti spolnog odgoja u vrtiće i škole, pa ćete vidjeti čega će sve još biti po vrtićima i školama. Kako smo mi naivan narod!!!

  • nikluk20 23.03.2015.

    nitko se ne pita odakle to djeca donesu?.........ljudi, takvi mališani su ko spužve...ako vi doma neznate funkcionirati onda se nemojte čuditi kad vam tete u vrtiću ili susjedi kažu da vam je dijete neodgojeno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare