To je to što me zanima!

Šokirala je pulske policajce: Žena napuhala 3,06 promila!

Nije se opirala kontroli, a nakon kratka razgovora smještena je u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Protiv nje podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu
Vidi originalni članak

Djelatnici pulske prometne u ponedjeljak su 8. travnja oko 19 sati, na raskrižju Ulice Giardini i Zagrebačke ulice u Puli ostali šokirani.

Naime zaustavili su Citroen pulske registarske oznake koji je vozila 52-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola od čak 3,06 promila.

Nije se opirala kontroli, a nakon kratka razgovora smještena je u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Protiv nje podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Nakon ovog događaja policija ponovno upozorava da već i male količine alkohola u organizmu povećavaju rizik nastanka prometne nesreće u odnosu na posve trijeznog vozača, a alkohol je uz brzinu, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporabu mobitela, jedan od četiri ubojice u prometu. Policija zato apelira da vozači ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkohol te da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Krešo_1_1 10.04.2019.

    Krivi alkotest je puhala ;-))

  • Maddog 09.04.2019.

    triba joj zdrobiti auto i vozacku,,,u papar,,,,

  • budalajlama 09.04.2019.

    Možda se nije napila, nego ljubila s nekim pijancem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare