To je to što me zanima!

Solin: 'Pucao sam u zrak da mi puste kćer iz auta'

Solinjanina Željka K. (47), koji je u utorak navečer pucao u automobil iz kojeg je želio izvući kćer (18) u Splitskoj ulici, policija je pustila iz pritvora
Vidi originalni članak

Solinjanina Željka K. (47), koji je u utorak navečer pucao u automobil iz kojeg je želio izvući  kćer (18) u Splitskoj ulici, policija je pustila. Djevojka je sjedila u autu sa "sumnjivim društvom".
- Na stražnjem sjedalu bila je sa starijim muškarcem, a naprijed su bile dvije žene. Pucao sam u zrak nakon što sam  upozorio da ću pucati ako ju ne puste da izađe iz auta. Vozačica je krenula na mene autom - rekao je Željko za Slobodnu Dalmaciju. Policija je utvrdila da je ispalio dva hica. Djevojka se još nije javila, a otac je prijavljen za krivotvorene tablice na svom autu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • real 09.07.2009.

    ili novinari krivo izvesravaju ili je ovo CIRKUS od pravne drzave !!...pustili na slobodu potencijalnog ubojicu??.. a sto ako se ispostavi da je njegova punoljetna kcer bila dobrovoljno u tom drustvu ?? ... ovim se legalizira pucanje , pa cak i policija da je djevojka bila kidnapirana ne bi pucala na auto.. i ovaj CIRKUS traje vec 2-3 dana, jos nema zvanicnog objasnjenja o cemu je rijec ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare