To je to što me zanima!

Sonja Karadžić-Jovičević želi 'upoznati dr. Dabića'

Karadžićeva kći pozvala je sve ljude koji su znali njezina oca dok se predstavljao kao dr. D. Dabić da joj se jave i prenesu svoja iskustva s njim
Vidi originalni članak

Želim upoznati taj dio očeva života. Sreo je na tisuće ljudi, a njihova iskustva iz kontakta s njim meni su, privatno, vrlo interesantna jer popunjavaju prazninu iz tog vremena - kazala je Jovičević. Ona je za sve one koji su imali priliku upoznati njezina oca dok se predstavljao kao dr. Dabić ostavila poštansku adresu na koju joj mogu slati pisma: Ulica Dobrosava Jevđevića 0-9, 71420 Pale, Republika Srpska.
- Imena mi nisu važna, poruke i pisma mogu biti i pod šifrom jer se iza moje želje ne krije ništa spekulativno ni zlo. Riječ je samo o privatnoj, ljudskoj želji da upoznam taj dio njegova života - kaže Jovičević, a javlja Mondo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • seva_boy 26.08.2008.

    a sto se pravi luda....kao da ona nije bila u kontaktu s njim....majku vam srbsku...lopovsku...krvničku...bezobraznu...kome glumite sad tu....boze dragi sacuvaj sto se prave ludi

  • Inkoba 26.08.2008.

    sussi tebi odgovor na pitanje sta jedu pa su ovako debele? ljude jedu, nevine zivote djece zena i staraca to ove krmace jedu.

  • Inkoba 26.08.2008.

    vodit ih na streljanje treba a ne da upoznaju krvnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare