To je to što me zanima!

Španjolska: Ženi je odsjekao glavu i s njom hodao po ulici

Ženu (60) ubio je i obezglavio muškarac za kojeg se vjeruje da je bugarski beskućnik. Bez riječi je ušao u dućan, zgrabio nož, izbo ženu i odsjekao joj glavu
Vidi originalni članak

Ženu (60) ubio je i obezglavio na Tenerifima muškarac za kojeg se vjeruje da je bugarski beskućnik, javlja Sky News. Navodno je ušetao u dućan u Los Cristianosu, uzeo nož, izbo ženu te joj odsjekao glavu, bez da je rekao ijednu riječ. 

- Čuo sam vrištanje i povike. Išao je niz ulicu držeći za kosu glavu za koju sam mislio da je umjetna, rekao je Colin Kirby koji se zatekao kraj dućana u vrijeme napada. Dodao je da su zaštitari i prolaznici potrčali za ubojicom i zadržali ga do dolaska policije. 

- Nije mi se činio najnormalniji, dodao je Kirby. Još se ne zna motiv napada, ni točan identitet žene, no britanski mediji pišu da je riječ o Britanki, dok neki nagađaju da je bila Kineskinja jer se napad odigrao u kineskom dućanu. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • klara50 01.08.2011.

    Užas...Šta nije sebi odsjekao glavu....ako je već nekom morao!!!!

  • patrizia 29.05.2011.

    jebem mu ja mamu

  • zuti17 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare