To je to što me zanima!

Spas u zadnji čas: Djevojčici (10) pozlilo tijekom ronjenja

Iako djeci mlađoj od 14 godina prema zakonu nije dopušteno roniti s bocama, roditelji su tri dana vodili djevojčicu na ronjenje. U utorak se požalila kako joj je loše
Vidi originalni članak

Djevojčica (10) iz Švicarske s roditeljima je ljetovala na Korčuli. Ondje su je upisali na tečaj ronjenja. Iako djeci mlađoj od 14 godina zakonski nije dopušteno roniti s bocama, djevojčica je tri dana ronila s njima. U utorak se požalila kako joj je loše nakon ronjenja, ali roditelji su joj dopustili da opet zaroni. Tad joj je ponovno pozlilo.    

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_118168 26.07.2011.

    ja sam instruktor ronjenja, i po kojem je to pravilu da se od 14 godina moze pocet ronit?? ovo je greska roditelja a ne instruktora ronjenja.

  • nastroje 22.07.2011.

    volila bi vidit kako je istruktor kaznjen sto je prekrsio zakon, jeli mu oduzeta dozvola?!?!?! A za roditelje znamo, kao slucaj s onim poljacima, za nemar im necemo amo bas nista......

  • d-82 22.07.2011.

    odgovor ovom ssrree i onima koji su mu dali pluseve. ronjenje je opasno i smrtonosno samo za ovakve poput vas koji pisete gluposti o stvarima koje ne znate. ako se u ronjenju pridrzavas pravila,sanse za incident su minimalne,znam sto pricam,20godina radim kao profesionalni ronilac. isto kao voznja autom,ako vozis 200 kao colak i slicni,pitanje je vremena kad ce se dogoditi nesto. nesrece u ronjenju rezultat su ljudske gluposti poput ove!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare